YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 16:53

BAŞKAN GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

A
A
A
BAŞKAN GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda Niğde’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
10 Ocak Gazeteciler Günü basın mensuplarını ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Bugün tabi ki basın çalışanlarımız için özel bir gün. Bizde Niğde Belediye Başkanlığı olarak bugünün anısına ve hatırasına basın mensuplarımızla beraber kahvaltılı toplantıda bir araya geldik. Tabi basın mensuplarımız, medyamız aslında hem Niğde’mizde hem ülkemizde önemli görevler yükleniyor, önemli misyonunun olduğunu düşünüyorum. Hakikaten 365 gün soğuk sıcak demeden hem muhabir arkadaşlarımız emek veriyorlar çaba gösteriyorlar ki haberleri insanlara sağlıklı doğru dürüst bir şekilde yansıtılmasını sağlıyorlar. Bu önemli bir görev. Hem yöneticiler açısından da aslında hakikaten çok faydalı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Çünkü basınımızın dile getirdiği hakikaten iyi niyetli olarak yapılmış öz eleştirilerden yöneticilerin, idarecilerin, siyasetçilerin çıkarması gereken derslerin alınması noktasında basın mutlaka önemli bir görev ifa ettiğini buradan rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Eleştiriye her zaman açık olduğumuzu geçmişte de söyledik burada bir kez daha dile getiriyorum ama tabii ki eleştirinin bir dozajının olması ve yine eleştirinin yıkıcı değil yapıcı olması gerektiğini düşünüyorum. 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü nü kutluyor, hepinizi tebrik ediyor ve hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Program sonunda Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı adına İskender Çetin tarafından, Niğde Gazeteciler Cemiyetine yapmış olduğu katkılardan dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a plaket verildi. Öte yandan Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Hayrettin Yenel ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İskender Çetin de basın mensuplarının gününü kutladı.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılan, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Ali Cemil Arıcan ve Mustafa Yiğit’te basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir