YEREL HABERLER - 10 Şubat 2013 Pazar 12:19

TJK RESİM YARIŞMASI`NIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

A
A
A
TJK RESİM YARIŞMASI`NIN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 9.`su düzenlenen ``At, At Sevgisi ve At Yarışı`` konulu resim yarışmasının ödül töreni yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Sanat Galerisi`nde gerçekleştirilen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Aslan ve TJK Başkanı Serdal Adalı ile seçkin bir davetli topluluğu katıldı.
TJK Başkanı Serdal Adalı törende yaptığı konuşmada, 9 yıldır gerçekleştirilen resim yarışmasının TJK`nın sosyal sorumluluk etkinlikleri arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Yarışmaya 361 eserin katıldığını ve seçici kurulun bu eserlerden 36`sını sergilenmeye değer bulduğunu anlatan Serdal Adalı, 3 eserin dereceye girdiğini, 3 esere de mansiyon verildiğini kaydetti.
Daha sonra yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
Yarışmada ``Antrenman`` adlı eseriyle birinci olan Abubekir Aydın`a ödülünü Vali Yardımcısı Halis Aslan, ``Ekin`` adlı eseriyle ikinci olan Salim Başyiğit`e ödülünü Zihni Aldırmaz ve ``Bilgelik Oyunları`` adlı eseriyle üçüncü olan Yusuf Şengür`e de ödülünü TJK eski Başkanı Behçet Homurlu verdi.
Yine aynı yarışmada Ömer Eken`e ait ``Tutunma``, Peruze Yiğit`e ait ``Umudu Tek Geçerim`` ve Gülistan Karagüzel`e ait ``İsimsiz`` adlı eserler de mansiyona layık görüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir