YEREL HABERLER - 07 Kasım 2015 Cumartesi 13:44

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'den Vatandaşa Karanfilli Teşekkür

A
A
A
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'den Vatandaşa Karanfilli Teşekkür

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine verilen destekten dolayı halka karanfil dağıtıp teşekkür etti.
1 Kasım Seçimlerinde Yozgat’ta AK Parti’den 4’üncü sıradan milletvekili seçilen Yusuf Başer, vatandaşa karanfil dağıtarak kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Yusuf Başer, 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Yozgatlı bu seçimde konuyu memleket meselesi olarak gördü ve Yozgat’ta kırılması imkansız bir zafere imza attı. Aslında bu başarı Yozgat’taki 432 bin başarısıdır. Bizler sadece vesileyiz. Sorumluluğumuz arttı. Bundan sonra sadece bize oy verenlerin değil Yozgat’ta yaşayan tüm vatandaşlarımızın taleplerini isteklerini yerine getirme noktasında daha çok gayret göstereceğiz. Barıştıran, uzlaştıran ve kucaklaşan el olacağız. Bugünden itibaren ilk günkü aşk ile haydi bismillah diyeceğiz. Ulaşamadığımız tüm Yozgatlılarla gönül bağımızı kurmak için teşkilatlarımızla belediyelerimizle el ele vermek suretiyle kaldığımız yerden hizmet aşkı devam edecek. Ben Yozgat insanına kadirşinaslığından dolayı, evladına sahip çıktığı için yürekten teşekkür ediyorum. Onların her daim hizmetkarıyım” dedi.
Kendisinin mücadeleyi seven bir insan olduğunu dile getiren Milletvekili Başer, “Ben avukatlık yaptığım zamanda kolay dava kazanmadım. İnançlarım benim için birinci önceliğimdir. Hiçbir zaman sıralamaya bakmadım. Ben kazanmak amacıyla çalışmadım AK Partinin bir gönül eri, hizmet eri, bir neferi nasıl çalışıyorsa o aşk ile sevgi ile çalıştım. Herkese ulaşmaya çalıştım. Niyetim halisti rabbim de bu hizmet yolculuğunda yalnız bırakmadı . İnşallah kaldığımız yerden daha çok çalışacağız, gayret göstereceğiz. Yozgatlının beklentileri daha fazlalaştı. İnşallah o beklentilerin üzerinde tüm gücümü kullanarak hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Kendi evladına sahip çıkan Yozgat halkına teşekkür ettiklerini ifade eden Başer, “Bugün de halkımıza karanfil vererek teşekkür ediyoruz. Gül sevgidir, muhabbettir, AK Parti 14 yıllık süre içerisinde vatandaşımızla gönül bağını, sevgi bağını hiç koparmadı, söylemleri milletimizin dili oldu. Dolayısıyla bu gönül bağını, sevgi bağına daha da güçlendirmek istiyoruz. Bugün de teşekkür için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve vatandaşımıza karanfil hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir