YEREL HABERLER - 25 Ağustos 2015 Salı 12:19

Yozgat Bozokspor Kulübü Futbolcu Fabrikası Gibi Çalışıyor

A
A
A
Yozgat Bozokspor Kulübü Futbolcu Fabrikası Gibi Çalışıyor

Yozgat’ta gençlere sporu sevdirmek ve Türk sporuna genç yetenekler sağlamak amacıyla kurulan Yozgat Bozokspor Kulübü, Galatasaray’dan sonra Ankara Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne de futbolcu gönderdi.
Yozgatlı minikleri spora kazandırmak ve yetenekli sporcuları belirlemek için açtığı futbol kursları yoğun ilgi gören Yozgat Bozokspor Kulübü, profesyonel futbol liglerdeki kulüpler tarafından da yakından takip ediliyor.
Bozokspor Kulübü Antrenörlerinden Neşet Altınok, futbola çok büyük bir ilginin olduğunu belirterek, “Biz de kulüp olarak, hoca olarak gençlerimizin arasındaki bu yetenekleri tespit edip onları Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Yozgat’ta ulaşabildikleri kadar yetenekli çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Altınok, “Gerçekten futbolda çok yetenekli sporcularımız var. Sporcularımızı süper ligde ve diğer profesyonel liglerdeki birçok kulübümüz takip etmektedirler. Geçtiğimiz aylarda 2001 doğumlu Abdulkadir Toprak isimli sporcumuz Galatarsaray’a gitti. Şimdi de 2002 doğumlu Mustafa Yorulmaz isimli sporcumuz ise Ankara Gençlerbirliğine transfer oldu. Çocuklarımızı bu şekilde iyi yerlerde profesyonel kulüplere görmek bizleri çok mutlu ediyor. Kulüpler tarafından takip edilen çok sayıda futbolcumuz var. İnşallah onları da profesyonel liglerdeki kulüplere göndereceğiz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir