YEREL HABERLER - 30 Kasım 2015 Pazartesi 15:53

Yozgat Çözüm Koleji'nin TEOG Başarısı

A
A
A
Yozgat Çözüm Koleji'nin TEOG Başarısı

Yozgat Çözüm Koleji, geçtiğimiz hafta yapılan TEOG sınavında bir Türkiye birincisi çıkardı.
Yozgat Çözüm Koleji Müdürü Fatih Yılmaz, okullarında bu yıl 29 öğrencinin TEOG sınavına katıldığını belirterek, “Öğrencilerimizin soru kitapçıklarından yaptıkları çözüm sonuçlarına göre Elif Kök isimli öğrencimiz 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birincisi olmuştur, Bengü Özbek isimli öğrencimiz ise bir yanlış yaparak ikinci olmuştur. Sınava giren öğrencilerimizden 21’i yüz net soru ve üzerinde doğru çözerek büyük bir başarı göstermiştir” dedi.
Öğrencileri TEOG sınavına çok iyi bir şekilde hazırlayıp onun da karşılığını aldıklarını ifade eden Yılmaz, “Sınav öncesi öğrencilerimizi 20 günlük disiplinli ve programlı bir kamp çalışmasına aldık. 20 deneme sınavı yaptık, öğrencilerimizle bire bir ilgilenerek öğrencilerimize destek olduk. İki yıldır sürdürdüğümüz titiz çalışmanın ürünü olan bu başarıyı almaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki TEOG sınavında daha büyük başarılar ve Türkiye birincileri çıkartacağız. Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize, idarecilerimize ve bu başarıyı elde eden çok kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birinciliği elde eden Elif Kök isimli öğrenci hedefinin Ankara Fen Lisesi olduğunu belirterek, “Disiplinli ve planlı bir şekilde ders çalışmamız, öğretmenlerimizin verdiği destek ile bu başarıyı elde ettim. İkinci sınavda da soruların tamamını yaparak hedeflediğim okula gitmek istiyorum” dedi.
120 soruda bir yanlış yaparak ikinci olan Bengü Özbek ise hedefinin ikinci TEOG sınavında daha dikkatli davranarak soruların tamamını doğru yapmak olduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir