GENEL - 07 Kasım 2017 Salı 12:47

Yozgatspor Teknik Direktörü Yavuz: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

A
A
A
Yozgatspor Teknik Direktörü Yavuz: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, zor bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyerek sahada doğru işler yapıldığında yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, zor bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyerek sahada doğru işler yapıldığında yenemeyecekleri takım olmadığını belirtti.


Takımın mücadele ruhundan memnun olduğunu kaydede Aydın Yavuz,"En büyük özelliğimiz mücadele. Mücadele özelliğimiz çok iyi. Her geçen gün de üzerine koymaya çalışıyor çocuklar. Geldiğimiz ilk günden beri hep şunu söylüyoruz; Her geçen gün iyi olmak zorundayız. Bizde her geçen gün iyi oluyoruz. Tabi ki eksikliklerimiz var. Elimizdeki ile en iyi işi yapmaya çalışıyoruz" dedi.


Adana Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Aydın Yavuz, karşılaşmanın sentetik sahada oynanacağını hatırlatarak,"Oyuncularımızla Nevşehir maçının bir değerlendirmesini yapacağız önce. Eksikliklerimiz göreceğiz. Daha sonra yoğun bir idman programı uygulayacağız. Nevşehir maçında futbolcularımız nasıl elinden geleni yaptı ise Adana Büyükşehir Belediyespor maçında da aynısını yapacaklar. Ama çok kolay bir karşılaşma olmayacak. Puanlar birbirine çok yakın. Daha çok değişiklikler olur. Alt sıralardaki takım yukarıdaki takımdan daha emniyetlidir. Çocuklarda işin bilincinde böyle fazla şımartmadan, yere sağlam basacağız. Bir maçla bu iş bitmiyor. Daha önümüzde uzun maçlar var. Zor maçlar var, zorluk derecesi yüksek maçlar var. Yavaş yavaş hava şartları da ağırlaşmaya başlıyor. Çok dikkatli olmalıyız. Hep beraber bu takım var olduğu yerden daha yukarı çekmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: “Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı” ’TUSAŞ’ın Gelecek Perspektifi ve MMU KAAN’ konulu söyleşiyle SUBÜ Konuşmaları’nın 72’nci konuşmacısı olan TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, “Başarımız genç çalışanlarımızdan kaynaklanıyor. Eğer genç mühendis ve teknisyenler olmasaydı KAAN uçmazdı” dedi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen SUBÜ Konuşmaları’nın 72’nci konuşmacısı, ’TUSAŞ’ın Gelecek Perspektifi ve MMU KAAN’ konulu söyleşiyle Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil oldu. Moderatörlüğünü SUBÜ Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş’ın üstlendiği söyleşide; TUSAŞ’ın gelecek perspektifi, Türkiye’nin havacılık alanındaki girişimleri ve Milli Muharip Uçak KAAN konuşuldu. Programın tamamı üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den istenildiği zaman izlenebiliyor. Beceri ön plana çıkıyor “Çok yeni bir dünya var. İleri bakın, her şeyi yapabilirsiniz” diyerek gençlere seslenen TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, “Biz KAAN’ı yaptık. Siz uzay gemisi yapabilirsiniz. Çok modern bir dünya ve çok büyük imkânlar var. 18-20 yaşında birisi dünyayı fethetmek isterse, fethedebilir. TUSAŞ’ın başarısı genç mühendislerden kaynaklanıyor. Eğer genç mühendis ve teknisyenler olmasaydı KAAN uçmazdı. Bu yüzyılda, tecrübeden ziyade bilgisayar yazılımları ve simülasyon yazılımlarının kullanım becerisi başarıda etkili oluyor. Artık tecrübe değil, gençlik önemli. Günümüzde Alman, İngiliz, Fransız, İtalyan ve Japon mühendislerin yaş ortalaması oldukça yüksek seviyede. Bu yüzden yeni ürün çıkaramıyorlar. Gençlerimizin varlığı ülkemizin serveti. İnşallah Mars’a ilk giden siz olacaksanız” diye konuştu. Büyük oranda yerli ve milli Şu an için yeni bir projelerinin olmadığını, mevcut projeleri geliştirmek üzere çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Kotil, “TUSAŞ’ın sadece KAAN’ı yok. Özgün olarak Gökbey’i, Hürjet’i, Hürkuş’u ve Anka-3’ü var. Hedefimiz bu özgün uçakları seri üretime geçirip, hava kuvvetlerimize ve dost ülkelere ulaştırmak. Savunma sanayii olduğumuz için herkesle kol kola çalışamıyoruz. TUSAŞ’ın Endonezya, Malezya, Pakistan, Çad, Nijer, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Almanya ve İngiltere gibi birçok ülkede ofisleri var. Bu ofisler aracılığı ile diğer ülkelerle bağlantı sağlıyoruz. KAAN çok büyük oranda yerli ve milli bir uçak. Zaten bunu sağlamış olmasaydık, belli üreticilere nazımız geçmeseydi ve büyük oranda dışarıya bağımlı kalsaydık bu kadar kısa sürede 5’inci nesil bir savaş uçağını uçuramazdık” şeklinde konuştu.