GÜNDEM - 19 Mart 2024 Salı 14:29

Antalya Büyükşehir’den Akseki’ye ulaşım desteği

A
A
A
Antalya Büyükşehir’den Akseki’ye ulaşım desteği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşlardan gelen ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.


Başkan Muhittin Böcek’in Akseki ziyaretinde vatandaşlar ilçe merkezinde bulunan Fakılar, Hacıilyas, Boğaz ve Demirciler Mahalleleri ile Büyükalan, Bucakalan, Belenalan, Sarıhacılar Mahalleleri (TOKİ) arasındaki ulaşım sorununu dile getirmişti. “Söz Muhittin Böcek Sözü’’ diyerek Aksekililere söz veren Başkan Muhittin Böcek, ilçenin ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından Akseki’ye sağlanan ve ücretsiz olarak hizmet veren ulaşım aracı ile belirtilen mahalleler arasında haftanın 7 günü, günde 4 kez ring olarak ulaşım hizmeti veriliyor. Ulaşım desteği için Başkan Böcek’e teşekkürlerini ileten Aksekililer, ilçenin kanayan yarasının çözüme kavuşmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.



Antalya Büyükşehir’den Akseki’ye ulaşım desteği

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin arazisinde stokladığı 450 adet silaj paketi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce maket bıçağı ile paramparça edildi. Olay, Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Niğde merkeze bağlı Ovacık köyünde bulunan arazisinde meydana geldi. Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyesi hayvan yetiştiricilerine piyasa fiyatından daha uygun şartlarda satışı yapılması planlanan mısır silajlarından 450 adedi maket bıçağı ile kesildi. Yapılan paketleme ile saklama ömrü daha uzun olan silajların kesilmesi ile Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği maddi kayba uğradı. Olayın ardından açıklama yapan Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney yaşanan duruma isyan etti. Güney, "Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği adına paketlemiş olduğumuz silajları, üye çiftçilerimize hesaplı bir şekilde satmak için stok yaptık. Bazı kişiler, şahsımdan dolayı olabilir, yapmış olduğumuz hizmetlerden haz almamış olabilir birliğin bütün silajlarına dün gece operasyon yapıp silaj paketlerini maket bıçağı ile kesmişler. Birlik üyelerine ait olan silajla, ekipmanlarla, hayvanlarla uğraşmasınlar meseleleri varsa gelip benimle görüşsünler. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanlık dışı bir olay" dedi. Şikayetin ardından arazide inceleme yapan jandarma ekipleri, silajları kesenlerin yakalanması için çalışma başlattı.