YEREL HABERLER - 11 Temmuz 2017 Salı 15:30

Toprak’tan, 3. Grup değerlendirmesi

A
A
A
Toprak’tan, 3. Grup değerlendirmesi

Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, iyi bir grupta yer aldıklarını söyledi.

Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, iyi bir grupta yer aldıklarını söyledi.


Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, yeni sezonda mücadele edecekleri TFF 3. Lig 3. Grup’u değerlendirdi.


Gerçekleştirilen grup kuraları sonrası TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, yeni sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.


İyi bir grup kurası çektiklerini kaydeden Toprak, “Geçtiğimiz sezondan bildiğimiz, ilk kez karşılaşacağımız rakiplerimiz olacak. İyi bir grupta yer aldığımıza inanıyorum. Fair-Play ruhu içerisinde, sporun kardeşlik olduğunu bilerek mücadele içinde olacağız. Sakatsız, centilmence bir sezon diliyorum”dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’ta öğrencilere trafik eğitimi verildi Muş’ta üniversite ve ortaokul öğrencilerine "Karayolları Trafik Haftası" nedeniyle seminer verildi. Muş’ta İl Merkez Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından "Karayolları Trafik Haftası" kapsamında üniversite öğrencilerine trafik bilinci kazandırmak amacıyla seminer verildi. Ayrıca Orgeneral Arif Çetin Trafik Eğitim Parkında Karayolları Trafik Haftası kapsamında Korkut Altınova Ortaokulunda eğitim öğretim gören 75 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verilerek, öğrencilere boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Karayolları Trafik Haftası kapsamında düzenlenen seminere 80 öğrenci katıldı. Üniversitenin güvenlik bilimleri bölümü öğrencilerine karayollarında trafiğin akışı ve karayolunun kullanılması, hız kuralları, takip mesafesi, dönüş kuralları, geçiş hakkı, emniyet kemeri, duraklama ve park kuralları ile kazaya karışan sürücülerin yükümlülükleri konularında bilgilendirme semineri icra edilerek, trafik jandarmasının tanıtımı yapılmıştır. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince müşterek olarak Orgeneral Arif Çetin Trafik Eğitim Parkında Karayolları Trafik Haftası kapsamında Korkut Altınova Ortaokulunun 75 öğrencisine; karşıdan karşıya geçişlerde yaya ve üstgeçitlerin önemi, kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçişlerde uymaları gereken kurallar hakkında uygulamalı trafik eğitimi verilerek, öğrencilere boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtılmıştır ”denildi.
Muğla Başkan Topuz’dan Engelliler Haftası mesajı Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, haftanın engelli bireylerin toplumda hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri için önemli bir fırsat olduğunu açıkladı. Başkan Topuz mesajında, “Bu hafta, toplumumuzda engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onların karşılaştığı engelleri kaldırmak için farkındalık oluşturmamıza da imkân sağlayacaktır. Toplumumuzun önemli bir parçası olan engelli bireylerimizin hak ettiği saygı ve desteği alması, engelli bireylerimizin yaşadığı zorlukları anlamak ve onlara yardımcı olmak her birimizin sorumluluğudur. Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası’nı, engelli vatandaşlarımızın yaşadığı güçlükleri anlamak ve onlara destek olmak için bir fırsat olarak görmeli, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Engelli bireylerin toplumumuzun birer parçası olduklarını unutmamalı ve onlara karşı her daim anlayışlı ve saygılı olmalıyız. Ve özellikle unutmamalıyız ki; engelli bireylerimizi sadece hafta kapsamında hatırlamamalı, onlara engelsiz alanlar sunarak yaşam alanlarını genişletmeliyiz. Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve onlarla dayanışma içinde olmak, toplumumuzun daha kapsayıcı ve adaletli bir yer olmasını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve destek dolu bir hafta diliyorum” dedi.