YEREL HABERLER - 14 Nisan 2012 Cumartesi 19:40

MİLLETVEKİLİ ÖZ, SOMA CHP`NİN YENİ YÖNETİMİNİ KUTLADI

A
A
A
MİLLETVEKİLİ ÖZ, SOMA CHP`NİN YENİ YÖNETİMİNİ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, partisinin Soma İlçe Teşkilatı`nın yeni yönetimini tebrik etmek ve yeni yönetimle tanışmak için Soma`ya geldi. CHP İlçe Teşkilatı`nda partililerle bir araya gelen Öz, daha sonra Yağcıllı Beldesi`ni ziyaret etti.
Parti teşkilatında partililere seslenen Sakine Öz, "İlçe örgütleri bizi, biz de ilçe örgütlerini tetikliyoruz. CHP`li 3 milletvekilimizle birlikte hem ilçelerde, hem ilde, hem de bölgede çok yoğun olarak çalışıyoruz. Bunu yapmak zorundayız. Çünkü ülkenin CHP`den başka umudu yok. Bütün umutlar CHP`ye bağlanmış durumda. Biz ülke yönetmeye alışık bir partiyiz. Kurulduğundan bu yana iktidar ya da muhalefet olmuş bir partiyiz" dedi.
Manisa`da en son yarın Merkez İlçe kongresini yapacaklarını hatırlatan Öz, "Bu kongrenin ardından Manisa`da en iyi örgütlenmeyi yapacağımızın müjdesini şimdiden veriyorum. Seçimlerimizi, kongrelerimizi, kurultaylarımızı bitirdikten sonra biz artık yerel seçimlerin hazırlıklarına tam olarak başlamış olacağız. CHP olarak iktidara yol almış bulunmaktayız. Hükümette bunun korkusunu yaşıyor, onun için telaş içersinde" diye konuştu.
CHP Soma İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu ise, işçi kenti Soma`da sosyal demokrat bir parti olan CHP`nin belediye başkanlığını kazanma zamanının geldiğini, bunu başaracaklarını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.