POLİTİKA - 17 Nisan 2012 Salı 17:46

GENEL MERKEZ AHMET UZER`E DEVAM DEDİ

A
A
A
GENEL MERKEZ AHMET UZER`E DEVAM DEDİ

AK Parti Genel Merkezi ve Başbakan tarafından 2. kez İl başkanı olması istenen Ahmet Uzer, 6 Mayıs`ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılımıyla yapılacak İl Kongresi`nde tek aday olacak.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ile AK Parti İl Koordinatörü Hacı Turan, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı hizmet binasında, kongre öncesinde istişare toplantısı yaptı. Milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, il genel belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda yapılan anket sonucunda kongrede Ahmet Uzer`in 2. defa İl Başkanı olarak seçilip görevini
sürdürmesi öngörüldü.
Gaziantep`in her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Murat Yıldırım, şöyle konuştu: "Her Gaziantep`e geldiğimde şehrin değiştiğini, geliştiğini ve büyüdüğünü görüyoruz. Başta teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, sayın bakanımıza, genel başkan yardımcımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Uyumlu bir çalışma var. Bu uyum başarı getiriyor."
Bugün teşkilat çalışması yaptıklarını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Allah nasip ederse Sayın Başbakanımız 6 Mayıs`ta yapılacak olan İl Kongresi`ne katılacak. İnşallah coşkulu ve kalabalık bir kongre yapmayı arzu ediyoruz. Burada arkadaşlarımızla birlikte istişare yaptık. Demokrasinin alt yapısını istişareler oluşturur. Hem milletvekillerimizle hem belediye başkanlarımızla hem ilçe başkanlarımızla, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimizle
yaptığımız istişare ve anketler neticesinde de burada uyumlu bir teşkilatın olduğunu görüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de başkanımız Ahmet Uzer ile devam etmeyi düşünüyoruz"
6 Mayıs`ta yapılacak kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılacağını belirten Yıldırım, şunları söyledi: "Allah nasip ederse, Gaziantep uyumunu daha pekiştirmek suretiyle hizmetleri büyüteceğine inanıyoruz. Gaziantep göç alan bir il. Bu göçlerle birlikte de burada yeni yerleşim alanları oluşturuluyor. Biz uyumu ve birlikteliği önemsiyoruz. Birlikte hoşgörüyü, kardeşliği, barışı ortaya koyarak Türkiye`ye ve partimize katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı olur. Bir dahaki
gelişimizde Gaziantep`i inşallah daha da büyüyerek görmüş oluruz. 6 Mayıs`ta Sayın Başbakanımız İl Kongresi`ne katılacaktır. Bütün Gaziantepli hemşehrilerimizi kongreye bekliyoruz. Görkemli bir kongre yapacağız"
Bir dönem daha İl Başkanlığı yaptıktan sonra görevini gençlere teslim edeceğini dile getiren Uzer ise, sözlerine şöyle devam etti: "Ankara`dan gelen İl Koordinatörümüz ile Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekilimiz Murat Yıldırım`a teşekkür ediyorum. Tekrar Gaziantep İl Başkanlığı`na getirilecek olmam bir şereftir. Her zaman söylüyoruz. Gençlere yol açmamız lazım. İnşallah ben düşünce olarak da bir dönem daha İl Başkanlığı yaptıktan sonra görevi genç arkadaşlara bırakacağım. Gaziantep`e yakışır
bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongre yapacağımızı düşünüyorum. Şimdiden hemşehrilerimizi Sayın Başbakanımızın da şereflendireceği 6 Mayıs`ta yapılacak İl Kongresi`ne davet ediyorum. Bu kongrenin partimiz, ülkemiz ve özellikle şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bana güven gösteren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum"
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.