YEREL HABERLER - 28 Nisan 2012 Cumartesi 17:44

DEVREK`TE TAPU DAОITIM TÖRENİ

A
A
A
DEVREK`TE TAPU DAОITIM TÖRENİ

Devrek`te 12 yıl aradan sonra hak sahipleri tapularına kavuştu.
Zonguldak`ın Devrek ilçesinde Ağalar Mahallesi`nde S.S. Mert Konut Yapı Kooperatifi tarafından 2000 yılında temeli atılan 50 dairelik evlerin tapuları düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Kooperatif evlerinin bahçesinde düzenlenen Kur`an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından organize edilen tapu dağıtım törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen törende konuşan Kaymakam Hüseyin Öner, ``Yapı kooperatifçiliği Türkiye`de sıkıntılı bir iştir söz verdiğiniz tarihlerde işinizi bitirmek gerekir. Ama ne yazık ki birçok yerde yıllarca teslim edilemeyen evler apartmanlar var. 2000 yılında temeli atılan ve 12 yılda teslim edilen bu dairelerin hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum`` dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, ``Uzun zaman önce 50 vatandaşımızın bir araya gelerek kurdukları bu kooperatif bugün her şeyi ile eksiksiz olarak hak sahiplerine tapularını vermek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Burası ilçemizin en güzel yerlerindendir. Eskiden ev sahibi olmak çok zordu şimdi ise artık kolaylaştı aldığınız kredilerle kira öder gibi ev taksiti ödüyorsunuz. 12 yıl içinde zor şartlar altında edinilen bu dairelerin başlanmasından teslim edilmesine kadar emeği geçenleri tebrik ediyor, vatandaşlarımızın evlerinde güle güle oturmalarını temenni ediyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.