YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 15:45

KONYAALTI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

A
A
A
KONYAALTI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında yapılan meclis toplantısında geçtiğimiz günlerde şehit olan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan’ın ismi yeni yapılan parka verildi.
Şehit Emniyet Müdürü Gökcan’ın ilçeye büyük katkılar sağladığını bildiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Görevi başında şehit olan Emniyet Müdürümüz Gökcan’ın ismini yaşatmak için evinin yakınında yapılan parka verdik. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” dedi.
Biri önerge olmak üzere 9 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Mollayusuf Mahallesi’nde yapılacak kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere Sezai Gülmez, Muhammet Demir, Cemali Okur, Hüseyin Akılveren, Recep Gülmez ile Yusuf Bayat seçildi. Daha önce komisyona havele edilen imar planı değişikliği komisyondan geldiği şekli ile kabul edilirken, Bahtılı, Çakırlar, Karatepe ve Gökçam Bölgelerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmaları sırasında imar planına dahil edilmeyen yerlerin kamu yararı kararı alınarak plan sınırlarına dahil edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir