YEREL HABERLER - 05 Mart 2012 Pazartesi 15:01

MHP ADANA İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

A
A
A
MHP ADANA İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da, 15. ilçe kongresini Pozantı ile tamamladı.
Pozantı’da yapılan ve MHP MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu’nun divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede MHP İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Bekir Yavuz, belediye başkanları Hüseyin Sözlü, Mustafa Çay, Mehmet Kılınçkaya, delegasyon ile partililer hazır bulundu.
Adana İl Başkanı Üçkardeşler, ilçe kongrelerinin ilk olarak Ceyhan’da başladığını ve nihayet 15. ilçe kongresinin Pozantı ile tamamlandığı bildirdi. Bugüne kadar gerçekleştirilen kongrelerde hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığını, partilileri birlik ve beraberlik içinde Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidar hedefine inanmış, azmetmiş daha da kenetlenmiş şekilde gördüklerini, bundan son derece memnun olduklarını ifade etti. Üçkardeşler, “İlçe kongreleri sürecinde şunu net olarak gördük ki, Milliyetçi Hareket bugün dünden daha iri, daha diri. Bunu sadece partililerimizin yüksek heyecanından, coşkusundan değil aynı zamanda gezip gördüğümüz yerlerdeki vatandaşlarımızın da Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan yoğun ilgilerinden anlıyoruz. Ülkemizin 10 yıldır yaşadığı ve her geçen gün telafisi mümkün olmayacak siyasi iktidardan kaynaklı yanlışlıklar silsilesi, açlık, yokluk, terör, huzursuzluk, adaletsizlik, güvensizlik, gelecek kaygısı halkımızı bir arayışa itmiş ve dolayısıyla Milliyetçi Hareket bir umut olarak görülmeye başlanmıştır” dedi.
Üçkardeşler sözlerini şöyle sürdürdü:
“İşte bugün, milli mücadele tarihimizde unutulmaz destanların yazıldığı Pozantı’da son ilçe kongremizi yaparken, Türk milletinin refahını, huzur ve bekasını temin için yemin etmiş kadrolarıyla Milliyetçi Hareket, genel başkanımız, hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde tek başına iktidar hedefinin meşalesini yakmış bulunmaktadır. Hedefimiz, Milliyetçi Hareket Partisi’ni Türkiye’de tek başına iktidar yapmak, Türkiye’yi müreffeh bir ülke ve cihanşümul bir devlet olarak inşa etmektir. Bu kutlu hedefte sayın genel başkanımızı asla yalnız bırakmayacağız. Yolumuz, bahtımız açık, Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Tek liste ile gidilen kongrede Durmuş Taşpınar yeni ilçe başkanı olarak seçildi. İl Başkanı Üçkardeşler, yeni dönemde aday olmayan Aziz Şen’e ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Taşpınar başkanlığındaki yeni yönetimi de tebrik ederek başarılar diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı. "Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli merkezli İstanbul, Tekirdağ, Bitlis ve Aksaray olmak üzere 5 ilde düzenlenen “Mahzen-43” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, rüşvet, yağma ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişeğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle."