YEREL HABERLER - 17 Mart 2012 Cumartesi 11:26

MUĞLA’DA YILIN DOKTORU FETHİYE’DEN

A
A
A
MUĞLA’DA YILIN DOKTORU FETHİYE’DEN

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleşen ‘Yılın Doktoru’ değerlendirmesinde Muğla’da yılın doktoru Fethiye 2 Nolu Aile Hekimliği Doktoru Ufuk Yelkenci seçildi.
Fethiye’den Muğla’da yılın doktoru seçilen Doktor Ufuk Yelkenci’ye kutlamalar yağıyor. 29 yıllık hekim olan Doktor Ufuk Yelkenci, ödülünü 81 ilin yılın doktorları ile birlikte Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katıldığı törende aldı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından verilen ‘Yılın Doktoru’ plaketinin üzerinde “İnsan hayatının kutsallığına inanarak, sevgi ve sabırla Mesleğinizi icra etmenizden ve halkımızın sağlığı adına Gösterdiğiniz sonsuz gayretlerinizden dolayı Yılın Doktoru Seçildiniz” yazıyor.
Doktor Ufuk Yelkenci, çok mutlu olduğunu belirterek, “Meslekte 29’ıncı yılım. 112 acil servis teşkilatında uzun yıllar gayretli ve titiz çalışmalar yapmıştım. Hem bu çalışmalarım sırasında yurtiçi ve yurtdışından gelen teşekkür telefonları zannediyorum yılın doktoru seçilmemde etkili olmuş olabilir. Sağlık Bakanımıza ve yılın doktoru seçilmemde emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir