YEREL HABERLER - 19 Mart 2012 Pazartesi 16:06

MARANGOZLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

A
A
A
MARANGOZLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Raif Aydın, faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu’nda düzenlenen toplantıda, göreve geldiği 2 buçuk yıl içerisinde yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın, üyelerin görüşlerini aldı. Rafet Aydın, en büyük sıkıntılarının Eski Sanayi Sitesi’nin kaldırılması olduğunu söyledi. Aydın, sanayinin kaldırılmasının gündeme gelmesi ile birlikte esnafın tedirgin olduğunu belirterek, burada faaliyet gösteren farklı meslek grupları ile ilgili çalışma yaptıklarını dile getirdi. Eski Sanayi Sitesi’nin kaldırılmasını istemeyen işyeri sahiplerinin ortak görüşlerine de yer veren Aydın, mağdur olmadıkları takdirde arsa tahsisi, yol ve altyapılarının tamamlanıp inşaata hazır hale getirilmiş ve inşaat süresi belirlenmiş bir ortamın temin edilmesi halinde hiçbir zorluk çıkarmaksızın işyerlerini terk edeceklerini ifade etti.
Oda başkanlarının da görüşlerine yer verildiği istişare toplantısında, Eski Sanayi Sitesi’nin kaldırılması ile ilgili olarak belediye ile görüşülmesi konusunda 10 dükkan sahibi ve 10 kiracı belirlendi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir