YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 21:48

TEKİRDAО FOTOОRAF SANATÇILARI DERNEĞžİ ÜYELERİ SERGİ AÇTI

A
A
A
TEKİRDAО FOTOОRAF SANATÇILARI DERNEĞžİ ÜYELERİ SERGİ AÇTI

Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyeleri, Malkara Kız teknik ve Meslek Lisesinde fotoğraf sergisi açtı.
Çarşamba günü sabah hazırlanan serginin açılışını yapan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çakal, "Okulumuza gelerek bin bir uğraşla, emek ve zahmet harcanan fotoğraflarını sergileyen Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyelerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Umarım bu zevkli, bir o kadar da meşakkatli olan fotoğrafçılığa öğrencilerimiz merak ederde öğrenir ve ileride kendi sergilerini açarlar" dedi.
Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyesi ve gazeteci- yazar Kemal Elitaş`ta gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Bizler fotoğrafçılığı bir hobi olarak yapan grubuz. Tekirdağ`da bu sergiyi ve daha geniş bir fotoğraf yelpazesini içeren sergimizi açtık. Kısmet olursa Malkara`da ve diğer okullarımızda bu sergiyi açmayı düşünüyoruz. İnşallah bizlerin bu çabaları yeni fotoğrafçıların yetişmesine vesile olur. Okul müdürümüze ve öğretmenlerimiz ile ilgilerini esirgemeyen öğrencilerimize teşekkür
ederiz" dedi.
Malkara Kız Teknik ve Meslek Lisesinde açılan sergiye Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Meliha Elitaş, yönetim kurulu üyeleri Kemal Elitaş, Ergün Kayacan, Hilmi Baysal, Hüseyin Yıldız ve Cihan Özmen ile okul idaresi ve öğrencileri katıldı.
Sergi öncesi Fotoğraf Sanatçısı Kemal Elitaş`ın çektiği fotoğraf hakkında bilgi verirken Fotoğraf sanatçısı Cihan Özmen karma fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisi sunumu yaptı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir