YEREL HABERLER - 31 Mart 2012 Cumartesi 18:42

ADNAN MENDERES SPOR TESİSLERİ`NİN YAPIMINA BAŞLANDI

A
A
A
ADNAN MENDERES SPOR TESİSLERİ`NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Manisa Belediyesi TOKİ 2 Spor Tesisleri`nin ardından, amatör kulüplere hizmet verecek olan Adnan Menderes Spor Tesisleri`nin de yapımına başladı.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TOKİ 3 evleri yanında yapımı başlayan Adnan Menderes Spor Tesisleri`nde inceleme yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ile birlikte Süleyman Çoban`ın da katıldığı incelemeler sırasında, müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, tesislerin bölgeye de canlılık getireceğini söyledi. TOKİ 2 Tesisleri`nin ardından Adnan Menderes Spor Tesisleri`ni de amatör kulüplerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Ergün, ``Tesisler zemini, tribünleri, kafeteryaları, basketbol ve tenis sahalarının yanı sıra çevre düzenlemeleriyle profesyonel bir görünüme sahip olacak. Amatör kulüplerimizin yanı sıra, tesisler Manisa`da zaman zaman düzenlenecek uluslar arası turnuvalara da ev sahipliği yapacak düzeyde olacak`` dedi. Tesislerin amatör spor kulüplerine faydasının yanı sıra kafeteryaları ve çevre düzenlemeleri ile birlikte bölgeye de canlılık getireceğini dile getiren Başkan Ergün, ``Kentimizin sürekli batıya doğru gelişme gösterdiğinden yakınıyordu. Ancak yapacağımız bu tesisler Adnan Menderes Mahallesi`ne de canlılık getirecek. Bölge halkı spor tesislerinin yanı sıra sosyal tesislere de kavuşmuş olacak`` diye konuştu.
2012-2013 SEZONUNA YETİŞECEK
Spor tesislerini en kısa zamana Manisa`ya kazandırma düşüncesinde olduklarının altını çizen Başkan Ergün, tesisi 2012-2013 sezonuna yetiştirmeyi planladıklarını ifade etti. müteahhit firma yetkilileri ile ilgili olarak bu konuyla ilgili sürekli konuştuklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ``Tesisler tamamlandığında Manisa Belediyespor ile birlikte diğer amatör kulüplerimizde maçlarını Adnan Menderes Spor Tesisleri`nde oynayabilecek. Kentimize hayırlı olsun`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı. "Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli merkezli İstanbul, Tekirdağ, Bitlis ve Aksaray olmak üzere 5 ilde düzenlenen “Mahzen-43” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, rüşvet, yağma ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişeğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle."