DÜNYA - 16 Aralık 2011 Cuma 15:16

FEVZİ ŞEKER GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

A
A
A
FEVZİ ŞEKER GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Serbest Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Fevzi Şeker için Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen törenin ardından Kocatepe Cami’nde cenaze namazı kılındı.
Yaşar Doğu Spor Salonu önünde düzenlenen törene Fevzi Şeker’in Ailesi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ve çok sayıda seveni katıldı. Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şeker’in Ay Yıldızlı bayrak altında çok sayıda başarıya imza attığını, öğrencileri için tam bir örnek sporcu olduğunu söyledi. Kılıç, Fevzi Şeker’in ailesine başsağlığı dilerken onun ülke için yaptıklarının, yeni sporculara nasıl örnek olduğunun, her zaman hatırlanacağını
söyledi. Bakan Kılıç’ın konuşmasının ardından dua okunarak tören tamamlandı. Fevzi Şeker’in cenaze aracına taşınırken Bakan Kılıç da omuz verdi.
KOCATEPE’DE CENAZE NAMAZI
Şeker için ikindi namazına mutakiben Kocatepe Cami’nde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına ailesin yanısıra eski Bakanlardan Murat Başsesgioğlu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Milli güreşçi Mahmut Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazın ardından Şeker, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, evlerinde sağlık, fizyoterapi, psikolog, beslenme danışmanlığı, temizlik, çamaşırhane, sıcak yemek, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verdiği yaşlıları Anneler Günü’nde unutmadı. Ekipler, bu özel günde çiçek ve çikolatayla yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla örnek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaşlı vatandaşları özel günlerde de yalnız bırakmıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, evlerinde sağlık, fizyoterapi, psikolog, beslenme danışmanlığı, temizlik, çamaşırhane, sıcak yemek, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti verdiği yaşlıların kapısını bu kez Anneler Günü için çaldı. Ellerinde çiçek ve çikolata ile belediye görevlilerini gören yaşlı vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçları için her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kıymetli büyüklerimiz ailelerimizin, toplumumuzun ulu çınarları, yol göstericileridir. Onlar için yapılan her hizmeti çok önemsiyorum. Yaşlılarımızın hayır dualarını almak bizim için çok kıymetli. Ekiplerimiz Anneler Günü’nde onların yanında oldular. Ben de hepsinin ellerinden öpüyor, Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.