POLİTİKA - 29 Mart 2024 Cuma 17:27

Özkan Alp’den Emek Mahallesi’nde geleceğe yatırım

A
A
A
Özkan Alp’den Emek Mahallesi’nde geleceğe yatırım

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Emek Mahallesi’nde ’Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü’ gerçekleştirdi.


71 Evler Mahallesi’nden başlayarak Emek Mahallesi’nde ihalesi tamamlanan lise alanına, mahalle sakinleri ve partililerle birlikte yürüyen Özkan Alp burada yaptığı konuşmasında, “Hemşehrilerimiz istiyordu, bizde takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Süreci takip ettik. Çok şükür ilk aşama tamamlandı. Bugün burada artık inşaat başlayacak. Lisemizin yapımını yine yakından takip edeceğiz. En hızlı şekilde güzel bir lise olması için çaba harcayacağız. Emek Mahallesi’ne ve geleceğimize yapılan bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Emek ve 71 Evler Mahallemize yapacağımız daha çok yatırım var. Sabredin, az kaldı. Sizlerin desteği ile 1 Nisan’dan itibaren çalışmaya başlıyoruz. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan hemşehrilerime destekleri için çok teşekkür ediyorum. Birlikte daha çok yol yürüyeceğiz” dedi.



Özkan Alp’den Emek Mahallesi’nde geleceğe yatırım

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Siyer Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Yarışması’nda derece alanlara ödülleri teslim edildi. Ağrı’nın Patnos ilçesinde gerçekleştirilen programa çok sayıda veli iştirak etti. Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından organize edilen "Onu Oku Onu Yaşa" temalı Siyer Yarışması’na Ağrı’nın Patnos ilçesinde katılan ve ülke geneli derece yapan öğrencilere ödülleri gerçekleştirilen bir program ile teslim edildi. Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen programda öğrencilerin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi de katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Müdürü Osman Gümüş, çok sayıda öğrencinin yarışmada hatırı sayılır derece aldığının altını çizdi. Gümüş, "Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen, Türkiye geneli "Onu Oku Onu Yaşa" temalı siyer yarışmasına okulumuz Patnos Selahaddin Eyyubi Ortaokulu öğrencileri tarafından yoğun bir katılım gösterilmiştir. Öğrencilerimizin, okulumuz din kültürü ve ahlâk bilgisi dersi öğretmeni sayın Tayfun Demir öncülüğünde yapmış oldukları hummalı çalışmaları başarıyı beraberinde getirmiştir. Türkiye geneli katılım sayısının 194 bin olduğu yarışmada açıklanan kesin bilgilere göre, öğrencimiz Asmin Özdoğan Patnos 1’incisi, Ağrı 2’ncisi ve Türkiye 106’ncısı olmuştur. Takdir edilesi bir diğer başarı ise yine okulumuz öğrencilerinden Ela Cücen’e aittir. Öğrencimiz Patnos 2’ncisi, Ağrı 6’ncısı ve Türkiye 129’uncusu olmuştur." dedi. Öğrencilerinin başarılarını sıralamaya devam eden Gümüş şunları söyledi:"Başarılarımız bununla sınırlı değildir. Oldukça yüksek bir katılıma sahip bu yarışmada Levent Damar, Havvanur Hamay, Zeynep Hamay, Umut Doğan ve Abdulsamet Habip Taştoprak isimli öğrencilerimiz ilk bine girmişlerdir. Gelecek yıl yapılacak olan yarışmaya daha iyi hazırlanarak gerek il gerek ilçe düzeyinde daha fazla öğrencimizin başarı göstereceğine inanıyorum. Bu başarılarda büyük emeği olan sayın Tayfun Demir hocamızı ve öğrencilerimizi başta şahsım olmak üzere okulumuz adına tebrik ediyor ve bu başarılarının katlanarak daim olmasını diliyorum." Derece giren öğrencilere Vakıf tarafından gönderilen hediyeler sırasıyla takdim edildi.