Beyaz kıyafetlerde oluşan sararmayı gidermek için, sararmış bölgeleri düz beyaz hamam sabunu ile yıkayın.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
3
Salatalıklarınızın ve kabaklarınızın içlerini kolayca çıkartmak için bir dondurma kaşığı kullanabilirsiniz.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
4
Eğer yaptığınız yemek çok yağlı olursa fazla yağı birkaç buz küpü ve kağıt havluyla alabilirsiniz. Buzu havluyla sarın ve yemeğin üzerinde gezdirin. Buz mıknatıs görevi görerek yüzen yağı çekecektir.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
5
Eğer cupcake kalıbınız yoksa, bunun yerine parşömen kağıdı kullanabilirsiniz.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
6
Pizza veya diğer pişmiş yemeklerinizi mikrodalga fırında ısıtırken yanına bir bardak su koyun. Nem, yemeğin kurumasını engelleyecektir.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
7
Dökme demir tencerelerinizin zamanla paslanmasını engellemek için bulaşık deterjanı kullanmayın. Bunun yerine tablet tuz kullanın. Bu yöntem pişirme esnasındaki baharatların kalıcı kokularını ortadan kaldırır.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
8
Maydanoz, dereotu gibi otlarınızı buz küpü tepsisinde dondurursanız, vitaminlerini korumuş olursunuz.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
9
Evden çıkmadan önce dondurucunuza su dolu bir bardak bırakın. Su donduktan sonra ise donmuş buzun üzerine madeni para koyun.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
10
Ardından da kupayı tekrar dondurucunuza yerleştirin. Döndüğünüzde bardağı kontrol etmekte ihmal etmeyin.
fotoğrafı büyüt
fotoğrafı Paylaş
11
Eğer bozuk para bardağın içerisine düşmüşse yiyecekleriniz bozulmuş demektir. Yani bardaktaki buz erimiş ve yiyeceklerinizin de buzu çözülmüştür. Bozuk para bıraktığınız gibiyse de yiyeceklerinizi rahatlıkla tüketebilirsiniz.