YEREL HABERLER - 22 Şubat 2017 Çarşamba 17:47

Fiat’tan Ödüller Topçuoğlu Otomotive

A
A
A
Fiat’tan Ödüller Topçuoğlu Otomotive

Fiat’ın 2016 yılı genel değerlendirmesi ve ödül töreni, İstanbul Swiss Otelde gerçekleştirildi.
Törene, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu, Fiat’ın üst düzey yöneticileri ve Türkiye’de faaliyet gösteren 79 Tofaş-Fiat Yetkili Bayisi katıldı. Galada 2016 satışlarına göre yapılan değerlendirmede; firmalara ödülleri dağıtıldı. Düzenlenen ödül töreninde,TOFAŞ-FİAT’ın Gaziantep bayisi ‘Topçuoğlu Otomotiv’ Fiat’ın 2016 yılında Türkiye’deki en başarılı bayisi oldu.

2016 yılının en çok satan markası
Gaziantep Fiat Bayii ‘Topçuoğlu Otomotiv’ toplam 4 dalda özel ödül alarak törene damgasını vurdu. Topçuoğlu Otomotiv, toplamda 5007 adet satış rekoru ile Fiat bayiileri arasında özel kategori ödülünün yanı sıra, kendi grubu içerisinde de en çok satış yapan bayii, en fazla crm ve sıcak müşteri satışı yapan bayii, en fazla 2.el otoeksper satışı yapan bayii ödüllerini alarak toplamda 4 dalda birincilik ödülüne layık görüldü. 2016 yılı özel başarı ödülü Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu’na, Crm ve Sıcak satış temasları ödülü Topçuoğlu otomotiv Satış Müdürü Ferhat Aksoy’a takdim edildi.
Topçuoğlu Otomotiv Satış Müdürü Ferhat Aksoy, Fiat ailesi olarak başarılı bir 2016 yılı geçirdiklerini belirterek,”Fiat EGEA’nın Türkiye’de en çok satan otomobil modeli olduğunu ve TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre Gaziantep’te en çok satan araç markasının TOFAŞ Fiat olduğunu söyleyen Aksoy, başarı çıtamızı daha da arttırarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu başarımızda pay sahibi olan Gaziantepli müşterilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.