POLİTİKA - 18 Nisan 2023 Salı 14:32

AK Partili vekil adayları Kağıthane’yi sokak sokak ziyaret ediyor

A
A
A
AK Partili vekil adayları Kağıthane’yi sokak sokak ziyaret ediyor

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Orhan Narin ve Büşra Paker 14 Mayıs seçimleri çalışmaları çerçevesinde Kağıthane esnafını ziyaret ederek karanfil dağıttı. Vekil adayları, Kadir gecesinde, TCG Anadolu ile Ayasofya Caminin aynı karede olması bağımsızlığın en büyük sembolü olduğunu ifade etti.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayları Kağıthane’nin her mahallesinde seçmenleri gezerek güven oyu almaya devam ediyor. İlçe esnafını ziyaret eden vekiller ardından ev ziyaretleri ve iftar programlarına katıldılar. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden vekil adayları, Kadir gecesinde Ayasofya’nın tekrar cami olarak hizmete alınmasının vatandaşlar için çok önemli olduğunu tüm halkın bunu hasretle beklediklerini dile getirdi. Ayrıca Türkiye’nin mavi vatanını koruyan dünyanın ilk SİHA Gemisinin boğazdan girmesi ve Ayasofya Camii ile birlikte aynı fotoğrafta yer alması Türkiye’nin bağımsızlığının en önemli sembolü olduğunun altını çizdiler.

AK Partili vekil adayları Kağıthane’yi sokak sokak ziyaret ediyor

Ayasofya tekrar hürriyetine kavuştu
Seçim çalışmaları başladığı günden bugüne 7 günde 7 ilçe gezdiğini ifade eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Orhan Narin, “ Kağıthane Ortabayır Mahallesinde güzel bir seçim çalışması yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar çerçevesinde her gün öğleden sonra vatandaşlarımızla buluşmaya başlıyoruz. Buluşmalarda halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımıza gerek partimize çok itibar ediyorlar. Biz inşallah 14 Mayısa teşkilatımızla birlikte güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz, her gün sahadayız. 20 Temmuzda Cumhurbaşkanımız sayesinde Ayasofya tekrar eski hürriyetine kavuştu. Bu bizim için çok büyük bir gurur meselesidir. TCG Anadolu sadece kendisi değil taşıdıklarıyla da kıymetli. Kızılelma, Atak helikopteri ile SİHA(Silahlı İnsansız Hava Aracı) yapılan birçok savunma sanayideki gelişmeleri her birimiz yakından takip ediyoruz. Bunları görmek çok farklı bir gurur kaynağı olduğunu vatandaşlarımız dile getiriyor” dedi.

AK Partili vekil adayları Kağıthane’yi sokak sokak ziyaret ediyor

Ayasofya Camii’nin ibadete açılması bağımsızlık sembolümüzdür
Seçim çalışmaları çerçevesinde Kağıthane İlçe seçim koordinasyon Merkezinde buluşup ziyaretlerine başladıklarını ifade eden AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Büşra Paker “İlk önce Ramazan nedeniyle devam eden mukabelelere hanım kardeşlerimize ziyarete gittik. Kâğıthane’de Cumhurbaşkanımıza çok büyük sevgi gösterisi var. Karşılaştığımız herkes AK Parti’den geldiğimizi söyleyince bizi kapıda karşılıyor. Bizim için çok büyük bir gurur kaynağı. Ayasofya-i Kebir Camii tekrardan ibadete açılması bizim bir bağımsızlık sembolümüzdür. TCG Anadolu Gemisi bizim milli savunmada ürettiğimiz yeni silahımızdır. Üretilen her bir yerli ve milli üründe büyük bir gurur duruyoruz. Bu dünyaya örnek olacak bir gemi onun boğazdan geçişi dün bizleri çok gururlandırdı. Ayasofya ile verdikleri fotoğraf tüm Dünya’ya Türkiye’ye lideri ile birlikte gümbür gümbür geldiğimizin ayak sessi olmuş oldu” şeklinde konuştu.

AK Partili vekil adayları Kağıthane’yi sokak sokak ziyaret ediyor

Ahmet Faruk Sarıkoç - Emre Baba

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.