GÜNDEM - 18 Haziran 2023 Pazar 15:52

Anne kız aynı okulda sınava girdiler

A
A
A
Anne kız aynı okulda sınava girdiler

Rize'de yaşayan anne-kız, aynı okulda Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdiler.

Pazar ilçesinde yaşayan anne Arzu Yıldırım, bu yıl kızı Tuğçe Yıldırım ile beraber YKS'ye girdi. Arzu Yıldırım, kızının sınav heyecanını yenmesi için sınavın ilk ve ikinci oturumunda da onu yalnız bırakmayarak beraber Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sınavlarını oldular. Arzu Yıldırım daha önce 2 kızını da sınavlarında yalnız bırakmayarak onlarla da beraber sınava girmişti.

Kızıyla beraber sınava girdiklerinden ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Arzu Yıldırım, "Güzel bir duygu. Herkesin istediği bir şeydir. Sonuçta kızımla beraber sınava gireceğim. Üniversite kazanmak her zaman hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmek için sınava giriyorum" diye konuştu.

Tuğçe Yıldırım ise, "Çok güzel bir duygu. Benim biraz heyecanım olduğu için annem de beni rahatlatmak için sınava girdi. Kendisi için de güzel bir adım atıyor. Bu durum benim hoşuma gitti" ifadelerini kullandı.

Cengiz Yıldırım

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.