EĞİTİM - 01 Haziran 2018 Cuma 19:19

AÖF sınav sonuçları sorgulama 2018|AÖF üç ders sınavı başvuru tarihi?

A
A
A
AÖF sınav sonuçları sorgulama 2018|AÖF üç ders sınavı başvuru tarihi?

AÖF sınav sonuçları...İlkbahar sınav sonuçlarını merak eden öğrenciler, dönem sonu final sınavlarının 26-27 mayıs tarirhlerinde yapılmasıyla birlikte sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. İki oturum halinde gerçekleştirilen Açık Öğretim Fakültesi sınavının bitmesinin ardından milyonlarca öğrenci sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyordu ve sınav sonuçları açıklandı. 2018 İlkbahar AÖF sonuçlarını öğrenmek için bu haberimizden yararlanabilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları sorgulama 2018 İlkbahar sınavının 26-27 mayıs tarihlerinde bitmesi ile beraber öğrenciler sınav sonuçları merak etmeye başlamışlar ve konu ile ilgili araştırmalar yapıyorlardı. Haberimiz üzerinden aöf sınav sonuçları 2018 ilkbahar dönemi ile aöf ilkbahar dönemi üç ders sınavı hakkında bütün merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz. İşte konu ile ilgili kapsamlı bilgiler...

AÖF sınav sonuçları sorgulama 2018|AÖF üç ders sınavı başvuru tarihi?

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı. Sınav sonuçlarına ulaşabilmek için aşağıdaki linke tıklamınız yeterli olacaktır.

AÖF ÖĞRENCİ OTOMASYONU SİSTEMİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2018 AÖF İLKBAHAR SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

AÖF sınav soruları ve cevaplarını AÖF sistemine giriş yaparak görebilirsiniz.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

AÖF SINAV TAKVİMİ

2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018

AÖF sınav soru ve cevaplarına nasıl ulaşılır?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler. Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

AÖF soru ve cevapları

2001 yılından bu yana AÖF sınav soru ve cevaplarını e-Kitap formatında öğrencilere paylaşıyor. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi AÖF soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak sisteme girip hem bu yıl ki, hem de geçmiş yıllardaki sorulara erişebiliyorlar.

AÖF Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti
0 – 32 FF 0,00 Kaldı
  

Cem Radış/İHA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: “Şimdiden zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmaya hakkı yok” İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden kimsenin zihinsel olarak tatile çıkmaya hakkı yok” dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı Adana Demirspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligden düşmenin matematiksel olarak kesinleşmesine kadar bir oyun kimliğine sahip olduklarına değinerek Korkmaz, “Geçtiğimiz hafta bunun uzağındaydık. Bir hafta boyunca bunun üzerine çalıştık. Bu zamana kadar oluşturduğumuz futbol kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün 90 dakikanın sonundaki davranıştan memnunuz ancak skor alamadık. Maça yine dalgın ve tatil düşüncesiyle başladık. Yediğimiz golde sadece doğru savunma pozisyonunu alsaydık ofsayt nedeniyle iptal edilecekti. Savunma duruşu hatasından golü yedik. İkinci yarıda reaksiyon verdik. Top daha çok rakip yarı sahadaydı. Daha fazla şut, gol girişimi, korner, etkili hücum sonlandırma girişimi yapmamız gerekiyordu. Pozisyonlarımız var ama daha etkili olmamız gerekiyordu. Son 3 haftada zihinlerimizi toparlamamız gerekiyor. Bu zamana kadar var ettiğimiz bir futbol kimliği ve kültürü var. Bunu sert bir şekilde devam ettirmemiz, ortaya koymamız gerekiyor. Zihinsel olarak kimsenin tatile çıkmasına izin veremeyiz. Üç hafta sonra lig bitecek ama bizim işimiz devam edecek. O yüzden şimdiden zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok. İlk 15 dakika bunun faturasını ödedik. Bu da sonucu belirledi” diye konuştu.