EĞİTİM - 26 Ekim 2015 Pazartesi 08:24

İhlaslı öğrencilere Cambridge sertifikası

A
A
A
İhlaslı öğrencilere Cambridge sertifikası

Cambridge Üniversitesi tarafından Türkiye’de her yıl düzenlenen yabancı dil sınavı sonucunda sertifika almaya hak kazanan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, törenle başarılarını kutladılar.

İlkokul 3. sınıftan başlayarak sınıflara göre toplam 5 kategoride gerçekleştirilen sınavlarda sertifika almaya hak kazanan 90 İhlas Eğitim Kurumu öğrencisi, öğretmenlerinden sertifikalarını aldı. Okul idarecilerinin ve velilerinin de katıldığı organizasyonda öğrenciler, yoğun bir tempo ile hazırlandıkları sınavlarda başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadılar.


 “AMACIMIZ İNGİLİZCE'Yİ TAM OLARAK ÖĞRETEBİLMEK”
Sertifika alan gruplar için hazırlanan özel video gösterilerinin de yer aldığı törende konuşan Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Okul Müdürü Server Gürsoy, alınan başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Gürsoy, her yıl düzenlenen sınavlarda öğrencilerinin çok başarılı sonuçlar aldığını, bunun için öğretmenlerinin büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Gursoy, amaçlarının dünyanın en çok konuşulan yabancı dili İngilizce’yi öğrencilerine gerektiği gibi tam anlamıyla öğretebilmek olduğunu vurguladı.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir