SPOR - 24 Şubat 2018 Cumartesi 01:45

Kayserispor Kasımpaşa maçına hazır

A
A
A
Kayserispor Kasımpaşa maçına hazır

Takım olarak bu Cumartesi oynanacak Kasımpaşa maçına hazır olduklarını belirten Kayserispor Başkanı Erol, “Her şey Avrupa için” dedi.

Konuyla ilgili yazılı açıklamasında Başkan Bedir, şu ifadelere yer verdi:
“Yönetime geldiğimiz 2017 yılbaşından itibaren, takımımızla birlikte sosyal, sportif ve kurumsallık adına yaşamış olduğumuz başarılara bir yenisini eklemek üzere başta Büyük Taraftarımız olmak üzere;

Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve yerel medyamızın büyük çoğunluğu ile kenetlenmiş durumdayız.
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yakalamış olduğumuz başarılı trendi, yeni sezonun ilk devresinde de sürdüren takımımız her alanda ( taraftar sayısı ve desteği, sosyal ilişkiler, kurumsallık, temsil gücü, medya desteği vs ) hızla ilerleme sağlarken, son haftalarda sportif açıdan alıştığımız, arzuladığımız performansa ulaşamamıştır.

Sebebi ne olursa olsun, yönetimimizce geçici olduğuna inandığımız bu durumun tespiti yapılmış ve bu hafta içerisinde takım, teknik heyet ve yönetim yetkilileriyle seri toplantılar yapılarak Cumartesi oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla birlikte alışılan, özlenen Kayserispor'u yeniden sahalarda görebilmek için her türlü tedbir alınmıştır.

Cumartesi günü saat 16.00' da kendi evimizde oynayacağımız maçla birlikte tekrar çıkışa geçeceğine yürekten inandığımız takımımız halen bulunduğu 5. sıradan aşağıya sezonun sonuna kadar inmeyecek ve İnşallah Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edecektir.

12 maçlık bu periyotta çok zorlu maçlar oynayıp, çok acı çekeceğiz. Bunu biliyoruz.Ancak hiçbir engel bizi Avrupa hedefimizden geri bırakmayacak,oynadığımız maçların sonucu ne olursa olsun, amacımız doğrultusunda bir sonraki maçımıza odaklanacağız.

Yönetim olarak biz inandık; teknik heyet ve futbolcularımız inandı. Büyük taraftarımızın da yüreklerinin bizimle çarptığını biliyorum. Bu yolculukta özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda rakiplerimize puan vermemek için taraftarımızın 90 dakika yoğun desteğine ihtiyacımız olduğu da açıktır. Kasımpaşa maçıyla birlikte bu güçlü desteğin ve 3 puan serisinin başlayacağına inanıyor, ‘Her şey Avrupa için’ diyorum.” 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Tunç: “Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun Filistin’in BM’ye üyeliğinin tekrar görüşülmesini talep eden karar tasarısını kabul etmesinin ardından açıklama yaptı. Bakan Tunç, karar tasarısının özgür Filistin için önemli bir adım olduğunu değinerek, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin BM Güvenlik Konseyi’nde tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin’e bazı ilave haklar tanınmasını talep eden karar tasarısını kabul etmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır. Ülkemizin yanı sıra 80’e yakın ülkenin ortak sunucusu olduğu karar tasarısının 143 evet oyuyla kabulü, Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin 7 Ekim’den bu yana işgalci İsrail tarafından soykırıma uğrayan Filistin’e desteğini göstermesi açısından önemlidir. 1967 sınırları temelinde bağımsız Filistin devletinin varlığı kabul edilmelidir. Filistin halkı kendi ata yurtlarında, insan onuruna yakışır şekilde yaşamalıdır” ifadelerine yer verdi. İsrail’in saldırılarının son bulması gerektiğini belirten Bakan Tunç, “Gazze ve Refah bölgesinde çocuk, kadın, sivil demeden 35 bin Filistinliyi öldüren, 78 binden fazla Filistinliyi yaralayan İşgalci İsrail’e karşı uluslararası mekanizmalar artık gereğini vakit kaybetmeden yapmalıdır. İnsan haklarını yok sayan, uluslararası hukuku görmezden gelen, savaş suçu işleyen ve soykırım yapan İsrail’in saldırıları son bulmalıdır. İsrailli yetkililer Uluslararası Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarılmalı, gereken ceza verilmelidir. İşgalci İsrail Devletinin Uluslararası Adalet Divanınınca verilen tedbir kararına uyması sağlanmalıdır. Türkiye olarak, Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarında yanlarında olmaya, dünyada adaleti ve hakkaniyeti savunmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.