GÜNDEM - 06 Mart 2015 Cuma 16:01

MHP’li Eryılmaz Gördes’te milletvekili gibi karşılandı

A
A
A
MHP’li Eryılmaz Gördes’te milletvekili gibi karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları için gittiği Gördes’te adeta milletvekili gibi karşılandı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Gördesli vatandaşlarla Sevgi Parkı’nda akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe 63 mahalle muhtarı da katıldı. Eryılmaz, burada kendisini tanıtarak, projelerinden bahsetti. Vatandaşlardan destek isteyen Eryılmaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile aynı dilde konuşan bir milletvekili aday adayı olduğunu vurguladı. Akşam yemeğinden sonra Ülkü Ocağında gençlerle görüşen Eryılmaz, gençlerin sorularını yanıtladı. Ocak Başkanı Hüseyin Yılmaz, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eryılmaz’ın kendilerinin sesi olacağından emin olduklarını ifade etti. Eryılmaz ise Türkiye’nin ülkü ocaklarından vatan ve peygamber sevgisiyle yetişen gençlere ihtiyacının olduğunu belirtti. Hasan Eryılmaz, Ocak ziyaretinden sonra Gördes MP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Teşkilat Başkanı Uygar Yabaş ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz’a partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe teşkilat başkanı Uygar Yabaş, Hasan Eryılmaz’ın önceki görevlerindeki başarılana dikkat çekerek, milletvekilliği yolunda da Eryılmaz’ın aynı anlayışla hareket edeceğini söyledi.

“TÜRKİYE, MİLLİYETÇİ HAREKETLE GÜLECEKTİR”

Gördes’te gördüğü coşku karşısında mutluluğunu ifade eden Eryılmaz, “Burada yüzlerce hemşerimizin bizleri karşılaması bizlerin yanında olması gurur verici bir durumdur. Bu aslında bizlerin ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın. Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevlerinde her zaman ulaşılabilir biri oldum. Bundan sonra da bu anlayışımdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Sizlerinde desteği ile Manisa’mıza ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağız. Türkiye, milliyetçi hareketle gülecektir. 2015 milliyetçi hareketin yılı olacaktır.” dedi. 

ÖNDER AYDIN
MANİSA 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir