EKONOMİ - 22 Haziran 2017 Perşembe 10:08

Okulların sona ermesiyle gençlere karne hediyesi

A
A
A
Okulların sona ermesiyle gençlere karne hediyesi

Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone, karne heyecanı ile birlikte tatil sevinci yaşayan gençlere özel bir kampanya düzenlediğini açıkladı.

Vodafone Türkiye'nin ‘Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa’ sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, okulların tatile girdiği bu dönemde gençleri sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Şirket açıklamasına göre telefonunu değiştirmek veya yeni telefon sahibi olmak isteyen Vodafone Freezone’lu gençler, Samsung’un 2017 model Galaxy A3 ve Galaxy A5 telefonlarını esnek tarifelere özel avantajlı ek ödemelerle 24 ay taksitle alabilecek.

“Vodafone FreeZone ile gençlerimize bir karne hediyesi de biz veriyoruz”

Açıklamada ifadeleri bulunan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu dönemde de karne heyecanı ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençlerimizi düşünerek yeni bir kampanya başlattık ve onlara bir karne hediyesi de biz verelim istedik. Bu kampanyayla, yeni bir telefon almak isteyen veya mevcut telefonunu değiştirmek isteyen gençlerimizi ve gençlere karne hediyesi almak isteyen ailelerini düşündük. Uygun taksit imkânı ve internet hediyesi ile hem aileleri hem de Freezone’lu gençlerimizi mutlu ettiğimize inanıyoruz. Gençlerimiz üç ay boyunca bir yandan tatilin keyfini çıkaracak bir yandan da hediye ek 2GB internet ile sosyal medyayı özgürce kullanacak. Vodafone FreeZone ile gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.