SPOR - 14 Temmuz 2022 Perşembe 13:41

Sakaryaspor, transferde sona yaklaştı

A
A
A
Sakaryaspor, transferde sona yaklaştı

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, futbolcuların ortaya koyduğu iradeden sonra transfer sayısını yönetimle yapmış olduğu görüşmeler sonucunda minimuma indirdiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde günde çift antrenmanla Bolu’da sürdürüyorüren, transfer çalışmaları ve sakatlığı devam eden Roshi’nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Transfer süreci bizi yordu”

Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve takımın yüzde 90’ını oluşturduklarını belirterek, "Şu an için takımın yüzde 90’ı tamam diyebilirim. Oyuncuların performansından memnunum. Daha önce yapmış olduğumuz konuşmalarda; transfer sürecini, bizim antrenman ve performans sürecimizin belirleyeceğini söylemiştim. Oyuncuların ortaya koyduğu bu iradeden sonra transfer sayısını yönetimimizle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda minimuma indirdik. Şu anda görüşüp anlaştığımız bugün ya da yarın kampa katılacak bir oyuncumuz var.

Sakaryaspor, transferde sona yaklaştı

Onun dışında belki bir tane Türk alternatif oyuncu dışında şu an transfer düşünmüyorum. Transfer süreci açıkçası biraz bizi yordu ve bunalttı, çok yorucu bir süreç gerçekten. Doğru takım kurgusunu oluşturmak yoruyor. O yüzden bu süreci bir an önce bitirip sadece takıma, işimize konsantre olmak istiyoruz. Oyuncuların da kafasının rahatlamasını istiyorum çünkü onlar da ister istemez, 'Acaba kim gelecek? Benim mevkime oyuncu gelecek mi? Benim durumum ne olacak?' gibi soru işaretlerinden kurtulup, bir an önce burada kaldığını hissedip, tamamen işine konsantre olması gerekiyor" dedi.

Sakaryaspor, transferde sona yaklaştı

"Kısa sürede takımımıza katılacak"

Boluspor'dan transfer edilen kanat oyuncusu Odise Roshi’nin durumunu değerlendiren İlker Püren, "Roshi milli takım oyuncusu, profesyonel bir oyuncu. Aynı zamanda çok dinamik, dayanıklı, fiziksel gücüne de sadık bir oyuncu. Fiziksel verilerini önemsiyor, taktiksel olarak da iyi. Şu an bizimle çalışmalara katılmıyor ama takıma katıldığı andan itibaren çok kısa sürede takımımıza katkı sağlayacak. Zaten taktiksel olarak ne istediklerimizi biliyor, ligde belli bir oyun formatında oynuyor. Bir kayıp olarak görünmüyor o yüzden çok kısa sürede takımımıza katılacaktır" diye konuştu.

Faruk Çidem

 

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TFF. 3. Lig’de play-off oynamaya hak kazanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bugün tamamlanan son hafta mücadelelerinde, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe 1945’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Eskişehir ekibi bu skorla beraber topladığı 39 puanla ligi 6. sırada tamamladı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, yayınladığı bir mesajla futbolcuları, teknik ekibi, taraftarları ve emeği geçenleri kutladı. Fuat Erdal mesajında, "Türk yükseköğretimine birçok ilki kazandıran üniversitemiz, kuruluşundan itibaren eğitim, araştırma ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da ülkemize önemli katkılar sunmuştur. Üniversitemiz modern tesislerinde öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize çok çeşitli branşlarda düzenli spor yapma imkanı sunarak bugüne kadar farklı branşlarda 16.000’in üzerinde sporcu yetiştirmiş ve ne mutlu ki ülkemize 800’ün üzerinde de millî sporcu kazandırma başarısı göstermiştir. Buradan şunu ifade etmek isterim ki Anadolu Üniversitesi, sağlıklı bir yaşam için sporu yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilmiş, aktif bir spor kültürü oluşturabilmiş üniversiteler arasında en ön sıralarda yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’e çıkan futbol takımımızın bir ilk sezonda play-offlara kalma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etti. Tüm taraftarlarımızı, sporcularımızı, teknik ekibimizi, kulüp yönetimimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Karşıyaka maçında takıma başarılar diliyorum" dedi.