SAĞLIK - 01 Ağustos 2015 Cumartesi 08:57

Sıcak havada kaliteli su tüketin

A
A
A
Sıcak havada kaliteli su tüketin

Yazın en sıcak günleri yaşanırken vücudun asıl enerji kaynağı olan suya olan ihtiyaç da artıyor. Uzmanlar ise sıcaklarda artılmamış suların yol açacağı hastalıklar konusunda uyararak, kaliteli su tüketmeyi öneriyor.

Metropol şehirlerde yaşayanlar için kaliteli suyun önemi büyük. Sıcak havların artmasıyla su tüketimi de dolaylı olarak artış gösterdi. Uzmanlar tüketilecek suları hakkında önemli uyarılarda bulunuyor. Suların kesinlikle artılarak içilmesi başta olmak üzere içilecek suyun kalitesinin önemine değinen uzmanlar bu durumda arıtma cihazlarının kullanılmasını öneriyor.

Qnet HomePure içme suyu arıtma sistemleri serisiyle, kaliteli ve ekonomik su teminine katkıda bulunuyor. HomePure ürünleri, piyasanın üst kalite normlarına sahip ultra filtreleme sistemleri ile şehir suyuna karışmış istenmeyen kimyasalları, materyalleri ve biyolojik bulaşkanları arıtıyor. Yararlı mineralleri koruyarak; sağlıklı, lezzetli, temiz ve güvenli içme suyu elde edilmesini sağlıyor. Qnet HomePure ürünleri ile vücutta bulunan doğal suya çok benzer nitelikteki Pi suyu elde ediliyor.

Pİ SUYU NEDİR?

Serbest radikalleri yok etme özelliği nedeniyle yüksek antioksidan özelliklere sahip olan Pi suyu, 1964 yılında Dr. Akihiro Yamashita tarafından botanik fizyoloji üzerine yapılan çalışmalar sonucunda keşfedildi. İnsanlar, hayvanlar ve bitkiler dahil tüm canlılarda bulunan bir su türü olan Pi suyu, bitkilerin beklenen düzeyin üzerinde gelişmesine yardımcı olan özelliklere sahip bir biyolojik su olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Vücutta varlığını sürdüren suya benzerliğiyle, oksidasyon hasarını azaltıyor.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.