GÜNDEM - 05 Ekim 2017 Perşembe 12:41

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste

A
A
A
Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de mahalle konseptiyle inşa edilen bin 892 konutun kura sonuçlarının ilki 4 ekim'de saat 10.00'da yapılan çekiliş sonucunda belli olmuştu. Bugün ise önce 3+1 tipi konutların sonrasında ise 1+1 tipi konutların kurası çekildi. İşte 2017 TOKİ Kayaşehir kura çekimi başvuru sonuçları ve detayları..

TOKİ tarafından Kayaşehir’de yapılan konutlar için kura çekimi heyecanı yaşandı. 5 Ekim 2017 tarihinde yapılan TOKİ Kayaşehir 3+1 ve 1+1 konutların çekilen kura sonuçları bu haberimizde.

TOKİ tarafından Kayaşehir’de yapılan Bin 892 konut için bugün kura çekimi gerçekleştirildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de yapımı tamamlanan Bin 892 konut için bugün kura çekimi gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı kura çekiminde vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Kendisi de eşi de engelli olan ve tekerlekli sandalyede kura çekimine gelen Ahmet Tuna, “Çok heyecanlıyım inşallah ev çıkarsa hayatımız da çok şey değişecek. Kendi evimizde asansör yok o yüzden bu evin kurasına girdik. Biz dördüncü katta oturuyoruz evimize inip çıkmamız çok zor oluyor” dedi.

Kura sonucu kendisine ev çıkan bir şehit yakını ise, “Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun bize yardımcı oldu ve dairemiz oldu. Heyecandan ne diyeceğimi bilmiyorum kalp rahatsızlığım var. Benim eşim vefat etti 16 senedir bugünü bekliyordum. Gece çalıştım uyumadan buraya geldim. Gece gündüz çalışıyorum" diye konuştu.

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğumuz 1892 konutun kurasını çektik bugün. 131 adet şehit ailesi ve gazilerimize doğrudan ev verdik. 899 engellinin yüzde 5’ine de doğrudan ev verdik ve geri kalan kısmı büyük kuraya girdi. Bu konutlar da mahalle konseptini ön plana çıkardık. Bu proje İstanbul’da son zamanlar da yaptığımız en güzel proje oldu. Yüksek katımız yok yatay katlarımız bulunuyor vatandaşlarımız gün ışığından daha fazla yararlansın diye. Biz sadece konut yapmıyoruz yaşam alanları oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste

4 EKİM 2017 TOKİ KAYAŞEHİR KONUT SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

5 EKİM 2017 TOKİ 3+1 VE 1+1 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

5 EKİM TOKİ 1+1 VE 3+1 SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI FİYAT LİSTESİ

TOKİ’nin satışa çıkardığı daireler İstanbul Kayaşehir 868 Ada 5 parsel, 919 Ada 4, 6 ve 9 parseller, 917 Ada 6 parsel ile 869 Ada 10 ve 11 parsellerde yer alıyor.

Projede satışa çıkan konutların 193 adedi 1+1, 1023 adedi 2+1, 676 adedi de 3+1 planında.
Projede daire fiyatları;

1+1 dairelerde 144 bin TL ile 283 bin TL aralığında,
2+1 dairelerde 220 bin TL ile 411 bin TL aralığında,
3+1 dairelerde ise 339 bin TL ile 477 bin TL aralığında değişiyor.

TOKİ İSTANBUL KAYAŞEHİR EVLERİ ÖDEME PLANI!

Projede alıcılara yüzde 25 peşin ödemelerde 120 ay, yüzde 40 peşin ödemelerde ise 144 ay taksit seçeneği sunuluyor.

Bu durumda 144 bin TL’lik 1+1 daire, 57 bin 902 TL peşin, ayda 603 TL taksitle 144 ay taksitle alınabiliyor.
Taksitler sabirt değil. Her 6 ayda bir kez memur maaş zammı oranında artırılıyor.

KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARINDA DAİRE BÜYÜKLÜKLERİ

Dairelerin büyüklükleri ise;

1+1 dairelerde 46-72 metrekare,
2+1 dairelerde 69-102 metrekare
3+1 dairelerde ise 102-127 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ KAYAŞEHİR KONUTLARI BAŞVURU ŞARTLARI!

Projeden daire sahibi olmak isteyenlerde aranan şartlar ise şöyle;

*T.C. vatandaşı olmak
*18 yaşını doldurmuş olmak
*2016 yılbaşından önce İstanbul’a yerleşmiş olmak
*Daha önce TOKİ’den ev veya kredi almamış olmak
*Başvuru sahibinin eşi ve bakmakla yükümlü olduğu çocukları adına tapuda kayıtlı herhangi bir konut olmaması isteniyor.

Bu şartları taşıyanlar İstanbul genelindeki bütün Halk Bankası şubelerine 5-20 Eylül tarihleri arasında başvurabiliyor.

Başvuru sırasında 5 bin TL isteniyor. Kurada ismi çıkmayanlar bu parayı daha sonra geri alıyor.
Konut sayısından fazla sayıda başvuru olduğu taktirde kura 4 Ekim tarihinde çekilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara YTP lideri Yılmaz: “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır” Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini vurgulayarak, “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der” dedi. Yılmaz, Yeni Türkiye Partisi tarafından Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonunda düzenlenen partisinin İl ve İlçe Başkanları 2’nci İstişare Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Yılmaz, 2028 Genel Seçimlerine kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektiğini ifade ederek, “Bu şartlar altında erken seçim olmaz. AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır. Bu millet tarumar olur. Bizi kurtaracak biri yok mu? der. O kadar ağır travmaların neticesiyle olacak işler bunlar. Büyük bir savaş var. Bir taraftan İran-İsrail, bir taraftan Çin, ABD’yi yok etmek istiyor. ABD bizi yok etmek istiyor. Rusya bizden toprak kopartmak istiyor. Batı, Kürt kardeşlerimizin içerisine soktuğu Ermeni unsurlarla kendi nüfusları yetmediği için Kürt kardeşlerimizi kullanarak Kürdistan projesi hayali kuruyor” değerlendirmesinde bulundu. Yılmaz, Türkiye şehirlerinin güvenlik altında olduğuna inanmadığını getirerek, “Bize bu konuda siyasetin diğer alanlarındaki gibi yalan söylendiyse bu haçlı zihniyeti bizi tarumar etmeden gitmez” dedi. “AK Parti her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” AK Parti hükümetinin 21 yıllık dönemde yaklaşık 3 trilyon dolar vergi aldığını belirten Genel Başkan Yılmaz, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasılasının 800 milyar dolar olduğunu ifade ederek, “4 tane Türkiye eder. Bugün bütün varlıklarımızı satsak bizim ederimiz 800 milyar dolar. Bunlar her iktidar döneminde bir Türkiye yemiş” dedi. (MMG-
İstanbul İbrahim Üzülmez: "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın genelinde istatiksel olarak rakipten daha iyi olduklarını söyleyerek, "Kayserispor iyi oynayarak bizi yenmedi" dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Pendikspor, sahasında karşılaştığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bizim için final niteliğinde bir maçtı. Oyuna iyi başladık. Her hafta aynı şeyleri dejavu gibi yaşıyoruz. Maçın geneline baktığınız da pozisyon üstünlüğümüz var, gol var. Başarılı bir ameliyat geçiriyoruz. Ekip iyi, doktor iyi ama hasta ölüyor. İstatiksel olarak sahada iyiyiz. Öne geçiyoruz. İkinciyi atmak için yükleniyoruz ama atamıyoruz. İkinci yarı ikinci golü yiyoruz. Ben geldiğim günden itibaren oynadığımız hiçbir maçta oyun olarak rakiplerin gerisinde kalmadık. Bu maçta da altıpastan atamadığımız 4-5 gol var. Taraftarlar da haklı. Netice olarak olarak puan kaybı yaşanıyor ve sinirleniyorlar. Bizim adımıza en olumsuz olan durum, 3. bölgede sonuca gidemiyoruz. Burası Süper Lig, biz atamayınca rakip atınca bu sefer de mental olarak düşüyoruz. O golleri atamayınca kaybediyoruz. Kaybettikçe de üzülüyoruz. Rakibimizi kutluyorum. İstatistiklere baktım. İki şutları var. Netice olarak duran toptan yediğimiz iki golle kaybettik. Kayserispor takımı iyi oynayarak bizi yenmedi. Sadece mücadele ettiler" diye konuştu.