EKONOMİ - 14 Nisan 2023 Cuma 10:47

Vodafone FreeZone dünyası yenilendi

A
A
A
Vodafone FreeZone dünyası yenilendi

Vodafone, 26 yaş altı gençlere sunduğu FreeZone portföyünü ve marka işbirliklerini yeniledi.

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında gençlere yenilikler sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre, gençlik markasının yenilenen dünyasında gençlere yeni portföy ve marka işbirliklerinden yararlanma imkânı sunuluyor. FreeZone’lular, internetinden yemeyen sosyal medya ve oyun uygulamaları, çeşitli faydalar ve dijitale özel indirimler gibi pek çok ayrıcalıktan yararlanabiliyorlar. Gençlik markası, sunduğu yeniliklerle gençlerin özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor.

Konuyu değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Genç müşterilerimizi ve yaşadıkları zorlukları anlıyor; sunduğumuz faydalarla gençlerin yanında olmaya devam ediyoruz. TOG’un Konda işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Gençlerin İhtiyaçları Araştırması’na göre, gençlerin büyük çoğunluğu ekonomik koşullardan dolayı umutsuz ve iş bulmakta, özellikle pandemi sonrası sosyalleşmekte zorlandığını ifade ediyor. Kendini geliştirip yurtdışına gitmek isteyen, özellikle de dil ve kodlama konularında kendilerini geliştirmeye çalışan; yüzde 97’sinde akıllı telefon olan ancak sadece yüzde 66’sının mobil internet kullandığı bir gençlik görüyoruz. Bu araştırma, gençlerin ihtiyaçlarının özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence alanlarında yoğunlaştığını gösteriyor. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çıkarak FreeZone dünyasını yeniledik. Genç müşterilerimize yönelik teklif setimizi, hem yeni bir portföy hem de yeni marka işbirlikleri ile zenginleştirdik. Bu kapsamda, gençlik markamıza gelen gençlere, hangi tarifeye gelirlerse gelsinler, tarifelerine ek GB'lar ve çeşitli faydalar hediye ediyoruz. FreeZone’lu gençler için internetinden yemeyen uygulamalara sosyal medya uygulamalarını da ekledik. Ayrıca, tüm FreeZone’lular dönemsel olarak değişen marka işbirliklerinden de yararlanabiliyorlar. Yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Vodafone FreeZone’un yenilenen dünyası hakkında detaylı bilginin vodafone.com.tr adresinde yer aldığı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.