GÜNDEM - 28 Nisan 2024 Pazar 09:16

Hatay’da gökyüzünde görülen cisimler merak uyandırdı

A
A
A

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırdı.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde tanımlanamayan cisimler görüldü. İskenderun semalarında beliren 3 cisim, 35 yaşındaki Ali Değirmenci isimli vatandaş tarafından görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde de benzer şekilde görülen cisimler, insan figürüne benzetildi. Gökyüzündeki cisimleri cep telefonu kamerasına kaydeden 35 yaşındaki Ali Değirmenci, o cisimleri ilk gördüğümdeki şoku ve heyecanını gizleyemediğini belirtti.

Havaya baktığında 3 cisim gördüğünü ve heyecanlandığını belirten Ali Değirmenci, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı. Bir süre onları kamerayla çekime aldım ve daha sonra üçü de farklı noktalara yönlendi. Bir anda heyecanımı gizleyemedim” ifadelerini kullandı.

Hatay’da gökyüzünde görülen cisimler merak uyandırdı

Ogün Aslan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Stanimir Stoilov: “Bugün hep beraber kutlamayı hak ettiğimizi düşünüyorum" Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ligin son maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanmak için çok şey yaptık ama motivasyonumuz istediğimiz seviyede değildi diyebiliriz. Daha da iyi olup bu maçı da kazanabilirdik. Taraflarımızla beraber hep birlikte kutlamaları yapacağız ve ardından Süper Lig’i düşünüp stratejimizi oluşturmaya başlayacağız” dedi. Trendyol 1. Lig’in 34. ve son haftasında Göztepe, konuk ettiği Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Göztepe, ligi 70 puan ile 2. sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselirken, Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Stoilov, “Bu işi hep beraber başardığımız için gerçekten çok mutluyum. Hem oyuncuların adına, hem kulüp adına hem de taraftarlarımız adına çok mutluyum. Bir hoca olarak her zaman başkanımızın, aynı zamanda yöneticilerimizin, tüm kulübün ve oyuncularımın desteğini yanımda hissettim ve hep beraber biz bu işi başardık. Oyuncularım her zaman onlardan ne istediğimi çok iyi bir şekilde dinlediler ve uyguladılar. Bugün hep beraber kutlamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Belki bugün istediğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtamadık. Kazanmak için çok şey yaptık ama motivasyonumuz istediğimiz seviyede değildi diyebiliriz. Daha da iyi olup bu maçı da kazanabilirdik. Taraflarımızla beraber hep birlikte kutlamaları yapacağız ve ardından Süper Lig’i düşünüp stratejimizi oluşturmaya başlayacağız” dedi.