ASAYİŞ - 20 Ekim 2018 Cumartesi 21:26

Tosya’da asayiş uygulaması

A
A
A
Tosya’da asayiş uygulaması

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen asayiş uygulamasında 359 şahısın GBT sorgusu yapıldı, çok sayıda araç kontrol edildi.

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen asayiş uygulamasında 359 şahısın GBT sorgusu yapıldı, çok sayıda araç kontrol edildi.


İçişleri Bakanlığının trafik güvenliğini sağlama ve alkollü araç kullanan sürücülere yönelik Kastamonu ili Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve İlçe Emniyet Asayiş ve Trafik ekipleri tarafından ilçe giriş ve çıkışlarında yapılan gece uygulamalarına çok sayıda polis ekibi katıldı. Polis kontrol noktalarında ve işçe Cumhuriyet meydanında yapılan uygulamada 359 şahısın GBT sorgusu yapıldı. Trafik ekipleri tarafından 102 araç kontrolü yapılır iken 3 araç sürücüsü alkollü araç kullandığı için adli işlem başlatıldı. Yapılan aramalarda 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. İşyerinin kumar oynattığı tespit edilen bir kişi ve işyeri sahibi hakkında adli tahkikat başlatıldı. Kumar oynayan 4 şahsa idari işlem yapılarak suç aleti iskambil kağıtları, yazboz ile 490 TL paraya el konuldu.


İlçede yapılan Asayiş Uygulamasına İl Emniyet Asayiş Şube Müdürü Mesut Şahin ve İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir ve çok sayıda polis katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul üç uluslararası kongre daha kazandı İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Bu hafta başı Washington’da bulunan ekibimiz 2 bin katılımcı beklenen ABD Ulusal Emlakçılar Birliği (National Association of Realtors-NAR) 2025 yılı kongresini İstanbul’a kazandırdı” dedi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliği’nin (National Association of Realtors-NAR) 2025 yılı kongresinin İstanbul’da yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Avdagiç, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun (ICVB) İstanbul’da geniş davetli grubuna sahip kongrelerin yapılması için çalışmalarını hızlandırdığını kaydetti. ICVB’nin yeni bir çalışmasının başarıyla neticelendiğini belirten Avdagiç, “Bu hafta başı Washington’da bulunan ekibimiz, 2.000 katılımcı beklenen ABD Ulusal Emlakçılar Birliği (National Association of Realtors-NAR) 2025 yılı kongresini İstanbul’a kazandırdı. NAR, 1.5 milyondan fazla üyesi ve 1.200’e yakın dernek paydaşı ile küresel gayrimenkul sektörüne yön veren önemli teşkilatlardan biri. Ev sahipliğini de bu konuda büyük emekleri geçen Gayrimenkul Hizmetleri Komitemiz ile iş birliği içerisinde yürüteceğiz. Böylece Türk emlakçılık sektörünün dünyaya açılmasına ciddi katkı vereceğiz. Ayrıca gayrimenkul sektöründeki küresel pazar payımızın artmasına da katkı sağlayacağız” değerlendirmesinde bulundu. ICCA’nın Akdeniz Bölge Toplantısı İstanbul’da yapılacak İTO ve ICVB Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul’da gerçekleştirilecek ikinci önemli zirvenin de Uluslararası Kongre ve Toplantılar Birliği’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantısı olduğunu duyurdu. Avdagiç, şöyle devam etti: “Kongre ve toplantı sektörünün uluslararası alandaki en önemli kuruluşu olan Uluslararası Kongre ve Toplantılar Birliği’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantısını 2-4 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapıyoruz. Ev sahibi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu olarak biziz. Biliyorsunuz, turizmin kalbi Akdeniz’dir, bu etkinlik sayesinde Akdeniz’in kalbi de İstanbul olacak.” Avdagiç, İstanbul’un ayrıca 2025’te Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) ile turizm sektörü için önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağını da belirtti. Avdagiç, “Bu toplantı vesilesiyle dünyanın dört bir yanındaki turizm ve havacılık sektörü profesyonellerini İstanbul’da ağırlayacağız” dedi.