YEREL HABERLER - 28 Temmuz 2016 Perşembe 17:00

CHP Kayseri İl Başkanlığından Anlamlı Ziyaretler

A
A
A
CHP Kayseri İl Başkanlığından Anlamlı Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden, Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan ve İl Başkan yardımcıları Tenzile Börkü ve Sabri Nasuhoğlu’ndan oluşan heyet 15 Temmuz Darbe Kalkışması nedeniyle Kayseri Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
CHP İl ve İlçe Başkanları ve yönetim kurulunun bulunduğu ziyarette, darbe girişimi kınanarak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Geçmişte Türkiye’nin darbelerden çok çektiğini belirten CHP İl Başkanı Keskin, darbe girişimine karşı hep birlikte omuz omuza mücadele edeceklerini ifade etti. Keskin, “15 Temmuz darbe girişiminden sonra demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olarak Türkiye Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin yanında olduğunu ifade etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu o gece ilk açıklamayı milletimizi cesaretlendirmiş ve birliktelik mesajı vermiştir. Bizlerde bundan yola çıkarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde siyasi partilerimiz nasıl bu kalkışmaya karşı birlikte olduysa bizde darbeye karşı omuz omuza birlikte direneceğiz. Partilerimiz Ankara’da, Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasinin nasıl yanında durdularsa, biz de tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de siyasi partiler olarak aynısını yapacağız." diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir