SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 11:29

Kayserispor U17 takımı son 4 takım arasına kaldı

A
A
A
Kayserispor U17 takımı son 4 takım arasına kaldı

U17 Elit B Ligi Play-Off mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti.


U17 Elit B Ligi Play-Off mücadelesinde Kayserispor; deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Kayseri’de oynanan ve 0-0 biten zorlu karşılaşmanın rövanşında deplasmanda rakibini 3-1 mağlup eden Kayserispor U17 takımı, adını son 4 takım arasına yazdırdı. Büyük bir başarıya imza atan Kayserispor U17 takımına Çaykur Rizespor karşısında galibiyeti getiren golleri 3 ve 25. dakikada Kayra Cihan ve 40. dakikada Alihan Şener kaydetti.


Alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Kayserispor U17 takımı; mutlu bir şekilde Kayseri’ye döndü. Sarı kırmızılılar 10 Mayıs’ta Antalya’da düzenlenecek Türkiye finallerinde mücadele edecek.



Kayserispor U17 takımı son 4 takım arasına kaldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Cizre’de öğretmenlerin karma resim sergisine ilgi Şırnak’ın Cizre ilçesinde farklı okullarda görev yapan öğretmenlerin hazırlamış olduğu çalışmalar, Karma Resim Sergisinde ilgi gördü. İlçede bir alışveriş merkezinde düzenlenen resim sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan ike ve resim öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış Kurdelesini hayırlı olsun dilekleri ile kesen Aydın ve İke, resim stantlarını tek tek gezip sergilenen resimlerle ilgili öğretmenlerden bilgi aldı. Cizre Görsel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşenur Aytekin Kocaman, Cizre’de görev yapan 11 resim öğretmeni ile beraber birbirinden güzel resimler hazırladıklarını söyledi. Amaçlarının hem Anneler Günü’nde farkındalık oluşturmak, hem de daha önce hiç yapılmamış olan sanatsal bir etkinlik kazandırmak olduğunu belirten Kocaman, "Bu anlamda farklı okullarda görev yapan öğretmenlerimiz birbirinden güzel çalışmalar yaptı. Mozaik çalışmaları, baskı çalışmaları, portreler, kara kalem gibi güzel tablolar var. Bu anlamda serginin oluşmasında ve açılmasında emekleri olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Farklı okullarda görev yapan resim öğretmenleri ile birlikte güzel bir karma resim sergisi gerçekleştirdiklerini ifade eden Cizre Merkez Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni İzzet Özdemir, ilçenin bu tür sanatsal etkinliklere ihtiyacı olduğunu, bundan sonra devamının gelmesi temennisinde bulundu.