ASAYİŞ - 09 Nisan 2018 Pazartesi 12:31

Kırıkkale’de trafik kazaları: 1 ölü, 13 yaralı

A
A
A
Kırıkkale’de trafik kazaları: 1 ölü, 13 yaralı

Kırıkkale’de meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Kırıkkale’de meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale’de biri yayaya çarpma diğerleri ise çarpışma şeklinde 3 ayrı kaza meydana geldi. Ömer Doygun’un kullandığı 06 AT 5367 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolu Kalecik yolu kavşağında karşıya geçmeye çalışan Yusuf Ö’ye (26) çarptı. Kazada Yusuf Ö. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken cenazesi Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.


Başka bir kazada ise Kırıkkale-Ankara karayolu Kalecik yolu kavşağında Ali Şenses’in kullandığı 71 EE 581 plakalı otomobil ile Nisan Bodur’un kullandığı 06 ZAS 76 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza yapan araçlara Cemal Aydın kontrolündeki 60 HG 578 plakalı otomobil de çarptı. Kazada, Nisan Bodur, Asliye, Aybüke ve Erdal Bodur, Rüzgar ve Ege Aydın, Elif Özgan, Cumali Türk ve Yaşar Şenses yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.


Diğer kazada da Kırıkkale-Ankara karayolu Yeni Sanayi Kavşağı’nda Mert Seyit’in kullandığı 06 SA 920 plakalı otomobil ile Yeter Açıkgöz idaresindeki 06 AKH 662 plakalı otomobil, çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler ile araçlarda bulunan Ercan Çakır ve Ekrem Tok, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir