GENEL - 07 Aralık 2017 Perşembe 13:38

MHP İl Başkanı Avşar esnafların sorunlarını dinledi

A
A
A
MHP İl Başkanı Avşar esnafların sorunlarını dinledi

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Eskimalatya’da bulunan esnafları gezerek sorunları dinledi.

MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Eskimalatya’da bulunan esnafları gezerek sorunları dinledi.


Yaklaşık 2 saat süren Eskimalatya gezisinde konuşan Başkan Avşar, “Eskimalatya esnafı ve vatandaşlarından olumlu not aldık. Özellikle vatandaşların ve esnafların MHP’ye büyük övgüler yağdırmaları bizleri son derece memnun etmektedir. Bilhassa bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in, Genel Kuruldaki konuşması tüm Türkiye’de olduğu gibi, Malatyamızda da olumlu karşılanmıştır. Devletin bekası ve selameti için, terör ve dış mihrakların Türkiyemiz üzerinde oynanan oyunlar için her zaman Devletin yanında olacağımızı belirtmek isteriz” diye konuştu.


Başkan Avşar seçildikten hemen sonra teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve artık sahaya indiklerini ifade ederek, bundan sonra tüm vatandaşlar ile iç içe olacaklarını ve onların sorunlarını dinleyip, gerekli mercilerle irtibat kurarak halletme yoluna gideceklerini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.