SPOR - 05 Ocak 2018 Cuma 17:32

Mini Voleybol Turnuvasının şampiyonu Yavuz Selim Ortaokulu oldu

A
A
A
Mini Voleybol Turnuvasının şampiyonu Yavuz Selim Ortaokulu oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 25 Aralık 5 Ocak tarihleri arasında oynanan Okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlar dün belli oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 25 Aralık 5 Ocak tarihleri arasında oynanan Okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlar dün belli oldu. Yavuz Selim Ortaokulu turnuvayı birinci olarak tamamladı.


Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 - 2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, 25 Aralık 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında şampiyon olan takımlar belli oldu. Battalgazi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Yavuz Selim Ortaokulu, Sümer İlköğretim Okulu’nu 2-0 yenerek birinci oldu. Diğer maçta ise Kuluncak Ortaokulu ile karşılaşan Yeşilyaka Ortaokulu rakibini 2-0 yenerek turnuvayı üçünü tamamladı.


Karşılaşmalar sonrası gerçekleşen ödül törenine Malatya Voleybol İl Temsilcisi Cumali Kurak, Türkiye Voleybol Federasyonu Gözlemcisi İsmail Şahin, okul idarecileri, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Malatya’da kura çekimlerine Haziran’da devam edilecek AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da yapımı tamamlanan kalıcı konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini, kuralara Haziran ayında devam edileceğini ifade etti. 6 Şubat 2023 depremlerinde etkilenen 11 ilden biri olan Malatya’da, devam edilen imar ve ihya çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 2024 yılının sonuna kadar en az 6 bin konutun hak sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını söyledi. Malatya’da toplamda 72 bin 513 hak sahibi bulunduğunu kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından afet konutları için ihalesi tamamlanan ve inşası devam eden konut sayısının 30 bin 620, ihale aşamasındaki konut sayısının ise 27 bin 40 olduğunu aktararak, toplamda ihale edilmiş ve inşa edilecek konut sayısının da 57 bin 660 olduğunu, 12 bin köy konutunda da ihale sürecinin tamamlandığını kaydetti. Malatya, merkez çarşı projesi ile ilgilide bilgiler paylaşan Milletvekili Ölmeztoprak, 6 bin bağımsız bölümde inşaat ihalesinin tamamlandığını inşaat faaliyetlerinin ise sürdüğünü söyledi. Yıl sonuna kadar 6 binden fazla konutun teslim edilmesinin planlandığını belirten Milletvekili Ölmeztoprak, 7 bin 100 konutta ise inşa çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, yapımı tamamlanan kalıcı konutlarda anahtar teslim sürecinin devam ettiğini, kuralara Haziran ayında devam edileceğini söyledi.