GÜNDEM - 16 Nisan 2024 Salı 15:16

Fethiye’de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

A
A
A
Fethiye’de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Fethiye’de bir dalış okulunun işletmeciliğini yapan Önder Diktaş ile beraberindeki Aydın Tanal ve Melisa Harless, Dalyan Koyu açıklarında 5 metre derinliğe dalış gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri dalışta dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştiren dalgıçlar, su altında kurdukları masanın etrafında oturarak, turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dalgıçların bu anları ise su altı kamerasıyla kaydedildi. Bir dalgıç diğerinin sorularını cevaplandırırken, diğer dalgıç da bilgisayara notlarını aldı. Dalış Eğitmeni Önder Diktaş, yaptıkları bu etkinlikle Turizm Haftasını kutladıklarını belirterek, "Sezon boyunca yerli ve yabancı tüm misafirlerimizi dalış için bekliyoruz. Bu sezonda farklı etkinliklere imza atmayı planlıyoruz. Amacımız, dalışı Türkiye’de tanıtmak ve sevdirmek" dedi.



Fethiye’de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.