GENEL - 10 Aralık 2017 Pazar 10:46

AK Parti İl Başkanı gençlerle buluştu

A
A
A
AK Parti İl Başkanı gençlerle buluştu

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi ilçesinde gençlerle buluştu.

AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi ilçesinde gençlerle buluştu.


AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Silopi ilçe teşkilatı ile beraber ilçe merkezinde bir kafe de gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Erkan, notlar tutarak gerekli mercilere ulaştıracağını söyledi. Başkan İbrahim Halil Erkan, ülkenin ve vatandaşların kaderinin gençlerin elinde olduğunu belirterek, bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini savundu. Yeni nesil gençlerin sosyal medya ya da teknoloji ile zamanlarını heba etmemeleri gerektiğini belirten Erkan, Türkiye’nin dirayetli ve kararlı bir gençliğe ihtiyacı olduğunu ve bu hususta sürekli ilim ve bilimle uğraşmaları gerektiğini söyledi. Daha sonra Silopi ilçesinde işyeri ziyaretleri gerçekleştiren İbrahim Halil Erkan, esnaftan piyasa durumu hakkında bilgi aldı.


AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan daha sonra ilçeden ayrıldı. Ziyaret esnasında AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan’a AK Parti Silopi ilçe Başkan Yardımcısı Fuat Bilin ve ilçe teşkilatı, AK Parti Silopi köy ve belde temsilcileri eşlik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.