ASAYİŞ - 29 Aralık 2011 Perşembe 09:09

İZMİR`DE MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ

A
A
A
İZMİR`DE MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ

İzmir’in Menderes İlçesinde market alışverişinden dönen üç çocuk babası Ramazan Kanber (55)’e, ehliyeti bulunmayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ş.Ş.’in kullandığı motosiklet çarptı. Kazada ağır yaralanan Kanber, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Gümüldür beldesindeki Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Gümüldür Tahir Çamur Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü 10. sınıf öğrencisi Ş.Ş., bir akrabasına ait 35 AZ 7734 plakalı motosikletle akşam saatlerinde gezmeye çıktı. Ehliyetsiz olarak kullandığı motosikleti ile hız yapan Ş.Ş., bir anda motosikletin kontrolünü kaybederek market alışverişinden dönen emekli memur Ramazan Kanber’e çarptı. Ağır yaralanan Kanber için ambulans çağırıldı. Kaza
yerine gelen ambulansla Kanber, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, hafif yaralı Ş.Ş. de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kanber kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü Ş.Ş.’nin tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Gümüldür ilçe jandarmaya götürüldü.
Kazayı duyup gelen Kanber’in yakınları sinir krizi geçirirken, ambulansın yaklaşık 45 dakika sonra geldiğini iddia ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir