YEREL HABERLER - 25 Aralık 2011 Pazar 10:11

GÜLSAR`DAN NİLÜFER İMKB FEN LİSESİNE ZİYARET

A
A
A
GÜLSAR`DAN NİLÜFER İMKB FEN LİSESİNE ZİYARET

Bu öğretim yılı başında 4 şube ve 104 öğrenciyle eğitim hayatına başlayan Nilüfer İMBK Fen Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, kentte Fen Lisesi sayısının 3’e çıktığını söyledi.
Okul Müdürü Selami Gün’den okulla ilgili bilgi alan ve öğretmenlerle bir araya gelen Atilla Gülsar, daha sonra sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Okul öğretmenleriyle bilgi alış verişinde bulunan Gülsar, "Eğitim hayatına yeni başlayan okulumuzda öğrenim gören gençlerimiz fen ve teknoloji ortamına ilk adımlarını attılar. Artık onlar size emanet. Öğrencilerimizin geleceğinin, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin en iyi bir biçimde şekillendirilmesi sizlerin çalışmalarıyla olacak. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin araştıran, sorgulayan, mükemmelin peşinde koşan lider kişiler olarak yetiştirilmesini arzu ediyoruz" dedi.
Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Gülsar, gelişmekte olan ülkemizin daha da başarılı olmasının araştıran, öğrenen ve bilimsel bilginin ön saflarında koşabilen gençlerin gelişmesiyle mümkün olacağını söyledi. Öğrencilerden okullarını korumalarını isteyen Gülsar, "Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek ve karşınıza çıkabilecek her sorunun üstesinden gelebilecek ölçüde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz şarttır. Milletimizin güvencesi olarak yakın gelecekte önemli görevler üstlenip ülkemizi daha ileriye götürecek ve milli değerlerimize sahip çıkmayı sürdüreceksiniz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir