YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 09:40

ORTACA BELEDİYESİ SOSYAL MARKET AÇTI

A
A
A
ORTACA BELEDİYESİ SOSYAL MARKET AÇTI

Ortaca Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri amacıyla Ortaca Belediyesi Sosyal Market’te “Giymediğinizi Giydirelim; Kullanmadığınızı Kullandıralım” projesini hayata geçirdi.
İlk etapta giyim ve ev eşyaları reyonundan oluşan “Ortaca Belediyesi Sosyal Market” Ortaca Belediyesi’ne ait 1 nolu İşhanı Kat 2 de hizmete açtı.
Belediye Başkanı Hasan Karaçelik;” Sosyal market aracılığıyla ihtiyaçlarını dile getiremeyen ihtiyaç sahipleri vatandaşları ulaşacaklarını belirterek, “Hayırsever vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın ilgisi ve cömertliği ile sosyal market veren ve alan elin buluştuğu bir yer olacaktır. Bağış yapmak isteyen yöre halkımızın evlerinde beklettikleri yeni kıyafetlerini, kullanılabilecek durumda olan kıyafetleri, oyuncakları, kullanılabilecek durumda olan ev eşyalarını, okunmaya değeri olan ve elverişli kullanılabilecek durumda olan kitaplarını
Belediyemiz Halkla İlişkiler Servisi’ne getirebilir veya belediyemiz 282 50 49 nolu telefondan bilgi alabilirler. Açılmış olan Belediye Sosyal Market’ten faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ise, Belediyemiz Halkla İlişkiler Servisi’ne başvuruda bulunması yeterli olacaktır” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir