YEREL HABERLER - 15 Aralık 2011 Perşembe 12:16

SALİHLİ DEVLET HASTANESİ’NDE ENGELLİLER İÇİN YENİ UYGULAMA

A
A
A
SALİHLİ DEVLET HASTANESİ’NDE ENGELLİLER İÇİN YENİ UYGULAMA

Salihli Devlet Hastanesi’nde bulunan asansörlere engelli vatandaşlar için çıkacakları katları gösteren Braille (Kabartma) yazılar koyuldu.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Salihli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. D. Aydın Er, “Görme engelli vatandaşlarımız için asansörlerimize kat düğmelerine braille yazılar koyduk. Sesli yanıt sistemi görme engelliler kadar okuma yazması olmayan vatandaşlarımızın hangi kata geldiğini öğrenmeleri için yapıldı. Birçok vatandaşımız özellikle yaşlılarımız bu durumdan çok memnun. Bize teşekküre geliyorlar. Salihli’de özel hastanelerden geri kalır yanımız yok. Aksine onlarda olmayan birçok cihaz ve imkanlarımız mevcut. Hasta potansiyelimiz ve vatandaşın ilgisi ortada. Vatandaşlarımızın bizi tercih etmeleri için elimizden geleni yapıyor devletin tüm imkan ve olanaklarını onlara sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Hastanemiz Manisa’nın önde gelen devlet hastanelerinden birisi olarak üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor." dedi.
Son iki ay içerisinde Manisa’da en çok doktor atanan hastane olduklarını kaydeden Başhekim Er, "Bunda Manisa milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş’ın payı çok büyük. Hem hastanemiz adına hem de Salihli adına teşekkürü bir borç biliyorum “dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir