YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 14:24

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yenilenen Kültür Merkezi, şölen gibi bir açılışla hizmete sokulacak. Oditoryum düzenine göre yeniden şekillendirilerek koltuk kapasitesi 850’ye çıkarılan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde, açılışın yapılacağı gün Grup Dergah da sahne alacak. 13 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek olan açılış programı için tüm hazırlıklar tamamlanırken, Grup Dergah’ın konserine Erzurum halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin baştan aşağı yenilenen Kültür Merkezi’nde açılış için geri sayım başladı. 13 Ocak Cuma günü, saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan açılış programında, seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle herkesin gönlünde taht kuran Grup Dergah da sahne alacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yenişehir Solakzade Camii’nin hemen yanında hizmete sokulan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nin, yeni yüzüyle gözleri kamaştıracağını söyledi. Önceleri değiştirilebilir oturma düzeniyle hizmet verilen Kültür Merkezi’nin, oditoryum formatında yeniden tasarlandığını kaydeden Başkan Küçükler, “Kültür Merkezimiz, şu anda Erzurum’un en geniş ve en konforlu kapalı kongre ve gösteri merkezi olma özelliğine sahip. Hizmet kompleksimizi baştan aşağı yeniledik, yepyeni bir görünüm ve teknik özellikler kazandırdık. Sahip olduğu dijital ses sistemiyle bile Kültür Merkezimizin şu anda Erzurum’da bir benzeri yok” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 13 Ocak Cuma günü yapılacak olan açılışın şölen gibi bir açılışla hizmete sokulacağını belirterek, Erzurum halkını açılışa beklediklerini söyledi. Küçükler, “Erzurum’a kazandırdığımız bu güzide eserimizin açılışında kıymetli hemşehrilerimizi yanımızda görmek bizleri ziyadesiyle memnun edecek. Grup Dergah’ın katılımıyla hemşehrilerimiz açılışımızda hoş saatler geçirecek. Kültür Merkezimiz Erzurum’umuza hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir