YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 17:35

BAŞKAN UZUNER’DEN EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

A
A
A
BAŞKAN UZUNER’DEN EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Belediye Başkanı Engin Uzuner’in eğitime verdiği destekler sürüyor.
9 Haziran İlköğretim Okuluna akıllı tahta ve projeksiyon cihazı hediye eden Başkan Uzuner, ayrıca Özlüce İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlarını giderdi.
9 Haziran İlköğretim Okulu’nun ihtiyacı olan akıllı tahta ve projeksiyon cihazını okulun kullanımı için okulun öğretmenlerinden Sibel Köroğlu’na teslim etti.
Özlüce köyünde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özlüce İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerin mektup yazarak akıllı tahta ve projeksiyon isteğini de geri çevirmeyen İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, deneme sınavlarında Türkiye 4.sü olan bu öğrencilerden daha iyi dereceler beklediğini belirtti. Öğrencilerin yazdığı mektupta “Siz bize akıllı tahta alırsanız, bizler de daha iyi dereceler alacağımıza size söz veriyoruz” şeklinde yazdığını belirten Başkan Uzuner, bu talebe karşılıksız kalamayacaklarını belirterek, istenilen malzemeleri okul öğretmeni Selim Aydın’a teslim etti.
Başkan Uzuner, öğrencilerin kendisine verdiği sözü hatırlatarak daha iyi dereceler beklediğini ifade ederek, “Öğretmenlerimizin vatanını, milletini seven, çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, donanımlı nesiller yetiştirmelerini temenni ediyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir