GENEL - 29 Aralık 2011 Perşembe 15:01

ULUDAĞ YILBAŞINA HAZIR

A
A
A
ULUDAĞ YILBAŞINA HAZIR

Yılbaşının gözde mekanlarından Uludağ yeni yıla hazır. Zirveye akın eden turistler pistleri şenlendirirken, yılbaşı için otellerde yer kalmadığı öğrenildi.
Karın erken yağması ve beklenenden fazla etkili olmasıyla tatilciler Uludağ’a akın etti. Oteller yeni yıl hazırlıklarını tamamlarken, yılbaşı rezervasyonları da doldu.
Yeni yılı Uludağ’da karşılamaya hazırlanan turistler de soluğu pistte aldı. Güneşin çıkmasıyla birlikte pistlere akın eden tatilciler doyasıya kayarken, ilk defa kayan çocuk ve yetişkinler pistlerde renkli görüntüler oluşturdu.
Kayak hocası Yahya Usta, kar yağışının erken başlaması ve bereketli olmasıyla birlikte vatandaşların Uludağ’a akın ettiğini, otellerde neredeyse boş yer kalmadığını söyledi.
2012’nin kayakseverlerin yılı olacağını, kayak eğitiminde Avrupa’nın çok üstünde olduklarını belirten Usta, "Biz kayak eğitiminde iddialıyız. Hiç kayak yapmamış bir kişiyi iki saatte kar üstünde kayabilir hale getiriyoruz. Herkesi bu sezon Uludağ’a kayak yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Uludağ’daki eğlence merkezi işletmecilerinden Tarkan Soyak ise, bu yıl kar yağışının sezonu erken açtırdığını, yılbaşının hem işletmeciler hem de vatandaşlar açısından hareketli geçeceğini söyledi.
Uludağ’daki kar potansiyelinin diğer kış turizmi merkezleriyle kıyaslanamayacak derecede olduğunu belirten Soyak, hazırlıkların haftalar öncesinde tamamlandığını, yılbaşı kutlamaları için Uludağ’ın bütün tesislerinin hazır olduğunu bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir