GENEL - 23 Nisan 2018 Pazartesi 15:02

Efeler Belediyesi 23 Nisan’da gökyüzünü süsledi

A
A
A
Efeler Belediyesi 23 Nisan’da gökyüzünü süsledi

Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi’nde düzenlenen uçurtma şenliğine destek verdi.

Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi’nde düzenlenen uçurtma şenliğine destek verdi. Belediyenin logosunun bulunduğu uçurtmalar çocuklara hediye edildi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen uçurtma şenliğinde Efeler Belediyesi tarafından özel olarak hazırlatılan uçurtmalar çocukların yüzlerini güldürdü. Belediye logolu uçurtmalarını alan çocuklar hemen etkinlik alanına koştu. Uçurtmalarını gökyüzünde dalgalandıran minikler gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.


Mesut Amcalarına hediyelerinden dolayı teşekkür eden minikler, gün boyu doyasıya uçurtmalarını uçurup eğlenerek bayramlarını kutladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya ALKÜ’de Filistin’e destek yürüyüşü Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde Amerika Birleşik Devletleri’nde ve bazı Avrupa ülkelerinde üniversitelerinde Filistin’deki soykırıma tepki göstermek için yürüyüş gerçekleştirildi. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) Anadolu Gençlik Derneği tarafından, Filistin’de yaşanan soykırıma tepki göstermek ve Amerika’daki üniversiteler başta olmak üzere Filistin halkını desteklediği için baskıya maruz kalan üniversite mensuplarına destek vermek için yürüyüş düzenlendi. ALKÜ Kestel Yerleşkesindeki Abdurrahman-Nimet Alaaattinoğlu Camii önünde cuma namazının ardından başlayan yürüyüş üniversite ana kapısı önünde sona erdi. Yürüyüş esnasında İsrail aleyhinde sloganlar atılırken, Filistin ve Türk bayrakları açıldı. Filistin’e destek yürüyüşüne Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan, ALKÜ Genel Sekreteri Onur Ocakdan, üniversite görevlileri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. “Filistin meselesi din, dil, ırk fark etmeksizin her insanın davasıdır” Yürüyüşün ardından basın açıklaması okuyan Tıp Fakültesi öğrencisi İsmet Aydemir, Filistin’deki olayların her insanın davası olduğunu belirterek, “Bu katliamlar karşısında hiçbir şey yapamazsak bile susmayıp bu direnişe ortak olmak özgür Filistin halkına boynumuzun borcudur” dedi. “Öğrencilerin yanlarında olduklarını vurgulamak için buradayız” ALKÜ Genel Sekreteri Onur Ocakdan ise, “Öğrencilerimiz Amerika’daki üniversitede okuyan ve baskıya zulme karşı Filistin halkının yanında olduklarını söylediklerinden dolayı sıkıntıya maruz kalan öğrencilerin de yanlarında olduklarını vurgulamak amacıyla burada bir araya geldiler” diye konuştu. “Soykırıma hayır demek için elimizden geleni yapıyoruz” ALKÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Filistinli Osman Abuhasan (26) ise, “7 aydır süren soykırıma hayır demek için az bir şey yapıyoruz ama elimizden geleni yapıyoruz. Soykırıma hayır demek için geldik. Soykırım daha önceden başladı. 70 yıldır bir baskı altındaydık” dedi. Konuşmaların ardından ise Filistin’de ve Gazze’de hayatını kaybeden Müslümanlar için dua edildikten sonra gökyüzüne barış balonları bırakıldı.
Gaziantep Gaziantep yeminli mali müşavirler odası yeni binası hizmete açıldı Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın Şehitkamil ilçesi Pancarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Tekin Alpay, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, kent yöneticileri ve sektör temsilcileri katıldı. Açılış töreninde konuşan Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Tekin Alpay, "Üyelerimizin mesleki konularda bir birleriyle iletişimlerinin sürdürülmesi ve fiziki ortamda bir arada bulunarak fikir alışverişi yapabilmeleri, mesleki eğitimleri konusunda sağlık ve modern bir ortama kavuşabilmeleri için son derece kısıtlı imkanlarla bir hizmet binası inşaatına başlamış ve bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yemin mali müşavirlerin bir araya geldiği bu oda, şehrimizin finansal alanda daha da güçlenmesine imkan sağlayacak ve mesleki dayanışmayı güçlendirecektir. Gaziantep’in ekonomik kalkınmasına destek olacak mali açıdan güçlü ve güvenilir bir kurumun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu yeni başlangıcın üyelerimize ce şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, "Burada gerçekten çok büyük bir emek var. Çok büyük bir hizmet var. Bu önemli hizmet nedeniyle bu güne kadar Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler odamızda görev tüm meslektaşlarımıza ve kurul üyelerine teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de nihayete erdiren hak ediyor. Bu nedenle oda başkanımız Tekin Alpay’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla kurdele kesimi yapılarak Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın yeni hizmet binası hizmete açıldı.