EKONOMİ - 06 Haziran 2023 Salı 10:59

Vodafone Freezone’dan karne hediyesi

A
A
A
Vodafone Freezone’dan karne hediyesi

Vodafone FreeZone, karne heyecanı ile birlikte tatil sevinci yaşayan gençlere akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda indirim fırsatı sunduğunu duyurdu.

2022-2023 eğitim öğretim yılı tamamlanıyor. GSM şirketi Vodafone, karne heyecanı yaşayan öğrenciler için indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. Yapılan bilgilendirmeye göre Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone tatile girmeye hazırlanan genç müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. “FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!” sloganıyla karne dönemine özel olarak düzenlenen kampanyada, FreeZone’lular akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda belirlenen indirim fırsatından yararlanabilecek. Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone çatısı altında, gençlere her zaman yeni fırsatlar sunuyoruz. Genç müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı ve bütçe dostu teklifler geliştirmeye önem veriyoruz. Karne ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençlerimiz için ‘FreeZone güzellikleriyle başkasın. Hadi gel, tatil başlasın!’ söylemiyle yeni bir kampanya düzenliyoruz. Bu kapsamda, genç müşterilerimiz akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 TL’ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek. Bu vesileyle, gençlerimize keyifli bir tatil dönemi diliyoruz. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Karaçulha Geleneksek Keşkek Günü’ne yoğun katılım oldu Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine yoğun katılım olurken, etkinlikte katılımcılara keşkek ikram edildi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Keşkek Günü Şenliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen geleneksel keşkek gününde, vatandaşlara keşkek ikram edilirken, etkinliğe Fethiye ve Nif Yörük Derneği Başkanları Ramazan Kıvrak ve Medet Topçu ise 30 kişilik motor grubu ile dahil oldu. Katılımcılara keşkek ikramında bulunulan program, güneşli ve güzel bir havada adeta piknik ortamında geçti. Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “2014 yılında kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatma adına derneğimizi kurduk. Elimizden geldiğince bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Kayıkseki mesire alanında 9. Geleneksel Keşkek Günü için bir araya geldik. Organizasyonlarımız öncesinde yönetim kurulu olarak görev dağılımı yapıyoruz. Halkımıza güzel bir etkinlik sunabilmek için işbirliği yaptık. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak yine geleneksel hale getirdiğimiz Yayla Karaçulha Şenlikleri’nin 10’cusunu, 13-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu şölenimize de tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. Kayıkseki mesire alanında düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü, şenliğine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Muhammet Kökten, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, yörük dernekleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.